Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne

czy to normalne ??

Polecane posty

miałam z facetem razem wyjechac w weekend pomóc przewieź towar jego rodzinie on załatwił samochód ale pojedzie nim jego kolega i wyskoczył że ja z nimi nie pojadę bo jego kolega będzie czuł się dyskomfortowa jak będzie siedział koło mnie w aucie (takie dostawcze z 3 miejscami) i jak ja se to wyobrażam że jak mój będzie za kierownicą to ja będę siedzieć koło kolegi jego no poj..!!czy coś ze mną nie tak?? czy to on się zachował jak gówniarz

Gość ciociadobraradaaa
... boże co za muł z niego, dziewczyno porozmawiaj z nim i w ogóle zastanów się czy taki związek ma sens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no właśnie o to mi tu kuźwa chodzi my mamy 26 lat!! razem 10!! myślałam ze to oczywiste że pojedziemy razem i razem to pozałatwiamy chore prawda !!! tym bardziej że jak poznałam tego kumpla to normalny człowiek gadał śmiał się a ten o jakimś dyskomforcie co mam zrobić w takiej sytuacji to nie jest pierwszy raz jak mi sprawia przykrość rozmowa z nim odpada równie dobrze ze ściana można rozmawiać

hehehehehe dobre dobre:P w sumie nie ma sie z czego smiac...na moje oko Twoj facet jest zazdrosny i boi sie,ze kazda Twoja rozmowa z jakims facetem moze doprowadzic do zdrady z Twojej strony:P:P:P:P:P masz racje....chora sytuacja:P

on zazdrosny!! po tylu latach to mnie ma w dupie a nie że jest zazdrosny wogóle o mnie nie dba ma gdzieś co sie dzieje ze mną jak on całymi dniami w pracy, ja już wogole mam dość tego chorego związku mamy 26 lat on mieszka z rodzicami i ani myśli się stamtą wynieść nie dba o moje uczucia poza pracą świata nie widzi tylko to już byłby drugi raz jakbym z nim zerwała wiec nie chce tego robić po mimo tego że mnie wkur... to go kocham ale jak facetowi w wieku 26 lat mógło się tak coś durnego w głowie urodzić!!