Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stań w kolejce

do mężczyzn!

Polecane posty

Gość stań w kolejce

Od paru miesiecy spotykam sie z mezczyzna, jest On po dluuugim zwiazku, lecz Go zostawila. Mial ktorka przerwe, lecz w tym krótkim okresie juz pare kobiet. Poznał mnie. Wszystko sie zmieniło. Caly czas spedzalismy go razem.On nie był pewnien czy Ja jestem jego jedyna. Bo jak sam mowi, jestem cudowna i daje mu wszytko to czego nie dawala mu zadna kobieta, a tymbardziej jego ex. Ale on nie jest pewny. Zasugerowal mi..powiedzial ze potrzebuje czasu, nie chce ze mna urywac kontaktu ale potrzebuje czasu bo tak musi byc. Teskni za mna, bo mi to mowi. Dzisiaj sie spotkamy, ale pare dni nie chcial zebym do niego przychodzila. o co chodzi mezczyznie, mowiac ze chce czasu ? dla mnie to bez sensu, jesli laczylo nas i laczy wspaniale uczucie. nie pisze tu o milosci bo tego obydwqoje nie jestemy pewni. A jak chodzi o nasz wiek, jetesmy kolo, po 30. O CO CHODZI Z TYM CZASEM ? jesli wszystko jest super ????

Gość faciooo
Chodzi o to że potrzebuje czasu :) A prawdopodobnie jest tak, że facet zdał sobie sprawę, że to jednak nie jest "to" czego szuka i próbuje się wycofać. Ale może się mylę. Też tak kiedyś miałem, po pół roku spotykania się z pewną dziewczyną doszło do mnie, że nic z tej znajomości nie będzie i też chciałem sobie wszystko na spokojnie przemyśleć. Przemyślałem i odszedłem.

Gość 23434234
po prostu Cię nie chce, nie jestes taka wspaniala jak mowi, trzyma Cię jako koło ratunkowe - chce sobie pobzykać z innymi a jak nie wyjdzie coś, to wróci do Ciebie nawiwna jestes strasznie :O PATRZ NA TO JAK SIE ZACHOWUJE, A NIE NA TO JAKIE SŁODKIE SŁÓWKA MÓWI JAk facetowi zalezy na kobiecie, to żaden czas mu nie jest potrzebny.

Gość stań w kolejce
hmmm.. daje mi sygnaly ze nie chce odejsc. ze teskni, ze chce mnie. kolo ratunkowe? mysle ze nie. wycofal sie wreszcie z tych portali randkowych. a przez caly czas spotykania sie ze mna mial aktywne okno. gdy powiedzial ze potrzebuje czasu, na nast. dzien zawiesil konto i powiedzial ze nikogo nie szuka i nie mam sie o co martwic. ale chce czasu ???????????? Mezczyzni!

Gość o lala
co z tymi facetami? Mam podobną sytuację! Powiedz mu wszystko szczerze. Zapytaj,jak długo chciałby się zastanowić. Jeśli dalej wszytsko będzie \"NIE WIEM\",to się wycofaj... (trochę). Zobaczysz,co on na to. Powiedz,on wie,że Ci na nim zalezy?

Gość stań w kolejce
tak wie..ale gdy powiedzialm ze nie dam mu czasu, ii chce amputacji bo nie jestem pacynka i przestalam sie odzywac to wlasnie na drugi dzien czy na trzeci dzien zawiesil portal randkowy, a na gg mial opis ze sa takie dni ze nawet do jeza by sie prz\ytulil. Wiec zadzwonilam i poszlam do niego, on mnie mocno przytulil i powiedzial ze tesknil ze bal ze nie odezwe sie juz nigdy , ze nie chce tracic kontaktu ale POTRZEBUJE CZAS ????????????? NIE ROZUMIEM!

Wiesz co jest dla mnie dziwne - że on spotykając się z Tobą nie usunął swojego konta z randek internetowych. Mojego narzeczonego poznałam też na takim portalu i już po miesiącu oboje zdecydowaliśmy, że usuwamy swoje konta i nie szukamy nikogo innego. A tutaj to mi wygląda na coś takiego, że facet spotykając się z Tobą i robiąc Ci jakieś nadzieje na \"coś więcej\" w międzyczasie pisał i umawiał się z innymi. Tylko dlaczego się na to godziłaś? Pewnie poznał inną w ten sposób i teraz się wycofuje.

Gość o lala
Jesteś niekonsekwentna. Powiedzialas,ze nie dasz mu czasu,a na zawołanie pobiegłaś,bo chciał się przytulić. Po co dzwoniłaś? Oby to nie wyszło,ze gra Ci na uczuciach. Moze on z takich "harcerzyków w krótkich spodenkach". naprawdę musisz być stanowcza,ale tez nie chłodna!

Gość stań w kolejce
hmm nie wycofal sie z portalu ranbdkowego, bo jak mowil, to nie bylismy razem..spotykalismy sie jak kolega i kolezanka, ale robilismy wszystko jak para, dziwne? no ale tak bylo. nie spotykal sie z innymi, tlumaczyl ze to dobra zabawa tak z ciekawosci. ale gdy odeszlam, na pare dni to zawiesil konto..mysle ze zdal sobie sprawe z tego ze mnie traci i chcial pokazac ze nie szuka juz. wiem ze jestem niekonsekwentna..ale czuje ze ciagnie nas do siebie..

Gość o lala
Noo,ja też spotykam się z facetem. Nie jesteśmy razem,a robimy wszystko jak para i chcę to wyjaśnić. Piszesz,ze macie ok.30 lat. Musicie szczerze pogadać. Niby para,niby nie. Spędzacie ze sobą czas? Jak dłużo?

Gość mała mika
Też się kiedyś wkręciłam w taką znajomość gdzie nie wiadomo było kim my właściwie dla siebie jesteśmy i też poznaliśmy się na necie. I tak przez 7 miesięcy facet sobie ze mną pogrywał. Raz dawał nadzieję, potem się ulatniał, potem znowu się pojawiał w moim życiu i słodził. W końcu nie wytrzymałam, powiedziałam mu wprost co o tym myślę i że albo chce być ze mną, albo niech znika z mojego życia. Odszedł, a po niecałym miesiącu znalazłam jego zdjęcia na NK z jakąś dziewczyną, wyglądali na bardzo zakochanych i szczęśliwych. Wyciągnij sobie wnioski z tego napisałam.

Gość stań w kolejce
teraz ostatnio malo, bo chce tego czau. ale tak 5 dni w tygodniu, z tym ze spie u niego. mieszka sam, dlatego jest to wygodne.

Gość stań w kolejce
ciekawe. tylko ze on nigdy sie nie "ulatnial" dopiero ostatnio tak mi powiedzial ze chce czas. rozmawialismy juz o byciu zn soba, powiedzial, ze nie jest w stanie mi dac tego co powinnen face kobiecie, ale ja mu powiedzialam, ze dajesz mi wiele, ale on ze to nie wystrcza ze wie ze moze wiecej. ale nie kocha mnie, tylko bardzo lubi. pytalam sie kim ja dla niego jestem ? a on ze kims waznym w jego zyciu, ale nie kocha mnie.

Wygodnie się facet ustawił :) Jeszcze napisz, że ma z Tobą regularny seks, że mu gotujesz i martwisz się czy jest mu dobrze w tym \"związku\". Przepraszam za sarkazm, ale dla mnie to by było nie do pomyślenia. Spotykać się z kimś parę miesięcy i żeby nie było jasne o co tak naprawdę chodzi? No zrozumiałabym gdybyście mieli po 15-16 lat, ale nie 30. Trochę to żałosne dla mnie.

Gość stań w kolejce
:) i co ja mam napisac. mamy regularnie seks, bo ja go tez potrzebuje.

Gość o lala
Noo,Kochana. Cholera-witaj w klubie. Chyba musimy sobie na boku pogadać...,żeby nie zwariować :(

A co masz napisać, nic :) Tylko że nie miej potem pretensji do świata, gdy facet pójdzie do innej, a Tobie powie \"przecież nie byliśmy parą, nigdy ci nic nie obiecywałem\".

Gość stań w kolejce
no wlasnie tego sie bałam... boje.. pisze czas przeszly, bo mysle ze zrozumial..mamy sie dziaj spotkac... powiedzialam ze duzo stracil, ze stracil mnie, a on, ze nic nie stracil ze tesknil.. eh! nie psiocze na niego, ale tez nie chce go zmuszac do czegos, zalezy mi..a jemu chyba tez..tylko kiedy on sie zdecyduje.. czas ? ile tego czasu ?

niestety prawdopodobnie Twój facet ma Cię w nosie, gdyż w momencie zakochania, nie ma czegoś takiego jak "czas" :)chyba, że po jakimś toksycznym związku.Jeśli chodzi o portal, zdecydowanie przesadzacie, to, że go nie skasował, nie znaczy, że od razu flirtuje z innymi pannami:)

Gość stań w kolejce
o lala mas zpodobnie? opisz swoja sytuacje jak czesto sie spotykcie..

Gość o lala
Powiedz szczerze,tzn. obiektywnie. Jak to u Was wyglada. To Ty wyglądasz na bardziej zaangażowaną,czy on?

Gość stań w kolejce
agent nie mysle zeby mial mnie w nosie.. bo widze ze mu zalezy.. ale po co mu ten czas? i tak chce miec ze mna kontakt ???

Gość o lala
Powiedz,to Ty wyglądasz na bardziej zaangażowaną czy on? Tak obiektywnie.

Gość stań w kolejce
ja wygladam na bardziej zaangazowana.. tak mysle. ale gdy jestesmy obok siebie to obydwoje wygladamy jak zaangazowani :)

No a do czego niby służą portale randkowe? Jak sama nazwa wskazuje do randkowania :) Gdybym spotykała się z dłuższy czas facetem, na którym mi zależy i wiedziała, że on ciągle tam zagląda, to na pewno by mi to przeszkadzało. Wręcz uniemożliwiałoby to mi kontynuuowanie znajomości z nim. No ale jak kto woli...

Gość stań w kolejce
aaa jeszcze jedno..kiedy chcial czasu i sie rozstawalismy plakal i nie chcial mnie wypuscic ? rozumiecie cos z tego ? plakal szczerze..ale mowil przy tym ze tak musi byc. \kiedy mezczyzna placze..mezczyzna nie umie plakac,,wiec musi cos do mnie czuc? prawda ???????????????

Gość stań w kolejce
no po rozstaniu .. zlikwidowal konto na tym portalu .

Gość o lala
Własnie,ja też byłam (i chyba dalej jestem) bardziej zaangażowana. On to wcześniej wyczuł i powiedział,ze ja chcę chyba za szybko,a widzieliśmy się trzeci raz (kilka dni pod rząd). Wczesniej rozmowy na gg. Powiedziałam,ze nie,że chcę zobaczyć,zeby się znowu nie sparzyć,ale on dalej twierdził,że to widac i chyba rzeczywiście tak było. Od tamtego czasu ma chyba dalej pewność,że mi zalezy. Już nawet nie wiem,co zrobić,żeby poczuł,że traci grunt pod nogami. Teraz,od 2 tygodni spędzamy ze sobą całe dnie (po mojej pracy),ale po nim widać trochę chłodu...

Gość o lala
Płakał,bo może coś ukrywa i nie wie,co jest dla niego najlepsze. Kurczę,to istna chorągiewka,jak i mój...

Gość wiewiórk82
Oj daj spokoj z tym Męskim płaczem..... Znałam takiego co z byle powodu plakał a ja stałam jak wryta bo nie mogłam uwierzyc ze ktos moze z takiego powodu płakac jak bobr .... i to na dodatek dorosły facet. Cos podejrzewam ze on jest zwichnięty emocjonalnie. Takich lepiej unikac. Bo w sercu i w głowie zostawiaja ci taki syf ze mozesz z depresji później się leczyć. Moja koleżanka to przerabiał i ja też. U mojej kupeli facet po 30 uciekał do lazienki i płakał z byle podowu, straszył samobójstwem, kłamał, nie pracował, ona na wszystko zarabiała i po całym dniu pracy kiedy ona juz na rzęsach chodziła jemu zawsze sie na amorki zbierało. Jak nie chaiła to płakał lub sie wkurzał jak małe dziecko. Gra nie warta świeczki. Lepiej znajdz sobie facata który jest stabilny emocjonalnie.