Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berlikciok

..................

Polecane posty

Gość Berlikciok

Na początku zacznę że o napisanie tego postu prosi mnie kolega. Prosiłbym o udzielanie normalnych odpowiedzi. Piszę ten post po raz 3 i po raz ostatni, gdyż nie dostałem żadnej normalnej odpowiedzi, której mógłbym przekazać koledze. Więc tak: Wczoraj mojego kolegi dziewczyna leżała na majtkach mojego kolegi. Mój kolega nie dostał żadnego wytrysku, ani nic. Koleżanka na 50% nie miała dni płodnych. Ona dotchnęła jego penisa tylko raz. Następnie wsadzała sobie palce w pochwę. I moje pytanie jest oczywiste: Czy mogła ona zajść w ciążę ?

Gość Berlikciok
??

Matko juz niewiadomo ile razy widzialam ten post!! Przestan juz zadawac to samo pytanie, z reszta juz wczesniej chyba wyraznie napisalam ze prawdopodobienstwo ciazy jest znikome. A jak tak cie to trapi to do apteki po test!! chociaz co ja plote przeciez to wydane na darmo pieniadze....

Gość hghjgfgf
ile jeszcze razy bedziesz to samo pisal? przeciez juz wiele razy dostales odpowiedz! nudzi ci sie dzieciaku??

Gość Berlikciok
oo dzieki ci wielkie poszukiiwalem takiej odpowiedzi.

Gość Berlikciok
Ale jeszcze jedon mój kolega mówi że on miał jakiś śluz to może ona zajść w ciążę ?

A gdzie mial ten sluz?? Spod pachy wyszedl?? W ciaze jest trudniej zajsc niz moze sie to wydawac a przez dotkniecie czlonka sie nie zachodzi!!

Gość Berlikciok
Ale ona dotknęła tego członka, gdzie on miał śluz a potem wpychała se palce w pochwe

Gość Berlikciok
?

Gość wez ty bachorze skoncz
najpierw przedszkole apozniej sie bierz za seks bo prokuratora do emerytury sie nie pzobedziesz

Gość Berlikciok
HAhahAH KTO TO MÓWI. cZY DOTYKANIE CZYJEGOŚ CZŁONKA TO SEX ? HAHAHAHHAHA

Gość wez ty bachorze skoncz
jesli myslisz ze przez dotykanie czlonka ten dzieciak zajdzie w ciaze to dla ciebie to jest seks

Gość Berlikciok
czytanie ze zrozumieniem. Po 1 ja jestem dzieckiem a nie mój kolega. Po 2 ona dostkęła jego członka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wkładała se palce w pochwę, allllleeeeeeeeeee on miał jeszcze jakiś sluz który wydobywa się w czasie podniecenia. I czy mogła zajść w ciążę ?

Gość benekkk
jaby sie od dotykania członka zachodziło w ciążę to byłoby nas na świcie 100 miliardów a nie skromne 6 ;)

Dziecko weź sie uspokój bo w końcu ktoś naprawdę się wkurzy albo załamie czytając twój setny temat który założyłeś i to się nie skończy olewaniem twojej głupoty a ktoś zainteresuję się obcowaniem płciowym w wieku poniżej 15 lat i będzie źle. A wtedy mamusia i tatuś raczej zadowoleni nie beda.

Gość Berlikciok
ale prosze odpowiedzcie mi czy mogła zajść w tą ciążę ?

Gość Berlikciok
2

Gość nie mogla
1

Gość nie zaszla
2 i juz przestan

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaŚ
mogła. przeniosla palcem wydzieline i wsadzila sobie no to wiesz;;/ niech zrobi test !!

Gość glab
Ja tez mysle ze bedzie w ciazy...No to ladnie,ojciec dupe przetrzepie.

Gość ttyffftf
Z pewnością jest w ciąży. Skoro zaszła w ciąże siedząc na twoich majtkach to urodzą ci się kalesony! a jak do tego grzebała sobie paluchem w doopie to nie chce cie straszyć ale w tych kalesonach będzie reka.... Gratuluje!