Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powodow100

Które z powodów są wystarczające żeby rzucić faceta?

Polecane posty

Gość powodow100

1) W złości potrafi nakrzyczeć, zwyzywać, ale potem przeprasza 2) W złości potrafi uderzyć, ale potem przeprasza 3) Nie myje się 4) Żąda opieki nad domem, prania gotowania etc. 5) Jest bezrobotny, nie szuka pracy bo tak mu wygodnie 6) Jest bezrobotny, ale szuka pracy 7) Mało zarabia 8) Nie chce mieć dzieci 9) Chce mieć dzieci 10) Nie jest przystojny Można wybrać dowolną ilość powodów.

Gość dssdafsd
1 2 3 4 5 6 7 9 10

Gość ppodpofdpgvj
2,3,5,8 i w ostatecznosci 10 :P

Każdy powód jest dobry, a nawet brak powodu, też jest wystarczającym powodem. Wszystko zależy od tego, czy CHCEMY być z tym kimś. :)

1) W złości potrafi nakrzyczeć, zwyzywać, ale potem przeprasza 2) W złości potrafi uderzyć, ale potem przeprasza 3) Nie myje się 4) Żąda opieki nad domem, prania gotowania etc. 9) Chce mieć dzieci 5) Jest bezrobotny, nie szuka pracy bo tak mu wygodnie 6) Jest bezrobotny, ale szuka pracy - jeżeli ma zamożnych rodziców a do tego z gestem, to nie musi pracować 8) Nie chce mieć dzieci - to akurat jest wielką dla mnie zaletą

Gość pieczar......
do bardziejtransparentna - współczuje głupoty

1) W złości potrafi nakrzyczeć, zwyzywać, ale potem przeprasza: - nie uważam tego za żaden powód. Mój akurat mnie nie wyzywa, za to ja jego tak. Mam bardzo wybuchowy charakter i trudno mi coś na to zaradzić. 2) W złości potrafi uderzyć, ale potem przeprasza: - to jest w zupełności wystarczający powód. 3) Nie myje się: - z takim bym nawet nie zaczynała. 4) Żąda opieki nad domem, prania gotowania etc.: - zależy czy jego kobieta pracuje czy nie. Jeśli panna chce siedzieć w domu to powinna chociaż sprzątać i gotować. Natomiast jeśli facet wymaga tego, mimo, że oboje z partnerką pracuje - do odstrzału ;) 5) Jest bezrobotny, nie szuka pracy bo tak mu wygodnie: - Nie do wybaczenia. Z takim wałkoniem też bym nie zaczynała. 6) Jest bezrobotny, ale szuka pracy: - w takiej sytuacji każdy z nas choć raz w życiu był, więc to żaden grzech. 7) Mało zarabia: - dla mnie to nie powód by kogoś skreślać. 8) Nie chce mieć dzieci: - tu ocenie według moich oczekiwań. Ja dzieci chcę mieć i nie wyobrażam sobie, aby mój facet nie chciał. 9) Chce mieć dzieci: - jedna z większych wad. 10) Nie jest przystojny: - bardziej zwracam uwagę na intelekt.

"8) Nie chce mieć dzieci: - tu ocenie według moich oczekiwań. Ja dzieci chcę mieć i nie wyobrażam sobie, aby mój facet nie chciał. 9) Chce mieć dzieci: - jedna z większych wad" tu na odwrót, mała pomyłka: 8) Nie chce mieć dzieci: - jedna z większych wad 9) Chce mieć dzieci: - tu ocenie według moich oczekiwań. Ja dzieci chcę mieć i nie wyobrażam sobie, aby mój facet nie chciał.

03:10 [zgłoś do usunięcia] pieczar...... do bardziejtransparentna - współczuje głupoty Nie musisz mi współczuć, nie wstydzę się swojego myślenia a wręcz przeciwnie, lubię siebie - szczególnie za moje spojrzenie na rzeczywistość.

Gość ja chcę dzieci inni są wolni
pieczar...... " do bardziejtransparentna - współczuje głupoty " A ja współczuję głupoty tobie, bo nie ma większej głupoty niż wtracanie się do nie swoch spraw i ocenianie innych po tym czy się chcą rozmnożyć :-O :-P

Gość tez10
ja to samo co paczkodan :D podpisuje si eobiema rekami choc tylko jedna lewa reka:P

Gość ooIga
w zasadzie jest tylko jeden powód - brak miłości :O