Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frkh

Pewnego wieczoru pomyslalam sobie, ze ...

Polecane posty

Gość frkh

co mi szkodzi, tak po prostu wyslalam pare zdjec do pewnej agencji. Mam 166 cm a napisalam w ankiecie ze mam 168 . Jestem zaskoczona , tam sa dziwczyny ktore maja 175 cm i wyzej, a odpisali, i zaprosili mnie na sesje probna . Dziwne, nie sadzilam, ze mi odpisza. Wyslalam, to pod wpywem emocji. Czy na moim miejscu pojechalybyscie na ta sesje ?? Boje sie tylko o wzrost ktory podalam . Zaryzykowac ? Na dodatek jest to powazna agencja, nie jakis pic na wode . Nie wiem, moze do czegos im sie tam bym przydala, skoro sie zainteresowali. Dodam ejscze ze to jest jakis casting organizowany, w nastepna sbote , za tydzien. A ja mam umowiona sesje w piatek za tydzien,czyli tak jakbym byla poza tym konkursem. Doradzcie , co o tym myslicie ?

Gość frkh
wiesz co , jak masz tak pisac to sie nie odzywaj

Gość frkh
the luck of the year - no wlansie nie widze zandych niskich dziwczyn tam ;/ no ale roznie bywa ... 2 cm to nie tak duzo, Powiem, ze nie mialam cm i na oko sie zmierzylam, jesli sie przyczepia oczywiscie , po zdjeciach tez widzieli wiec jesli mi podziekuje to trudno, moze chociaz bede meic fajne zdjecia na pamietke :)

Gość frkh
wiem, ze bywaja niskie , a nieskie nie zawsze sa brzydkie :)

Gość 874873yth
dziewczyna kolegi jest fotomodelką, jest bardzo niska, gdzieś taka jak ty, może nawet niższa

Gość frkh
a wzrost 166, 168 to znaczy ze ejstem bardzo niska os ?

Gość frkh
hehe dzieki, nie wiem nie mnie oceniac, jak narazie to mam wielkiego syfa na czole mam nadzieje ze w tydzien zwejdzie :P w sumie co mi szkodzi nic nie strace