Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała sukienka

jak powiedzieć dziecku skąd biorą się dzieci

Polecane posty

Gość biała sukienka

dziś mój 3 letni synek zapytał mnie jak dzieci są wsadzane do brzuszków mamusi nie chce go okłamywać ale jak delikatnie mu to wyjaśnić?

Prawde , ze mamusia z tata bardzo sie kochaja , przytaluja sie do siebie .Tatus ma nasionka i jak wsadzi mamie to rosnie w brzuchu dziecko.

Gość wazne jest kto jest wlasciciel
tatuś wsadzi nasionka nie no :classic_cool: a potem dzieci mowia ze biorą sie z przytulania co za żenda kiedys moj kuzyn maly tyak myslal i przyjechala ciotka i mowi do niego chodź dziecko przytul ciocie a on ze nie bo z tego sa dzieci beznadziejne tłumacznie na poziomie zero

to proponuje 3 letniemu dziecko mówić,że tatusiowy fallus penetruje wagine mamusi,potem nastepuje eksplozja plemników i jest dziecko:P

Gość Annaliaa
powiedziec ze dzieci biora sie z miłości dwojga ludzi i tyle a niejakies wstawy o przytulaniu i nasionach

Gość celkaaa
czego okłamujecie dzieci zamiast im pokazać w jaki sposób się znalazły w brzuszku, a później mamy 14-18 latki w ciązy bo nieświadome tego skąd się biorą dzieci.

Gość Annaliaa
bo unas sa wlasnie takie gowno warte matki ktore mysla ze ich dzieci zaczynaja myslec o sexie po ich śmierci

Gość rturturtu
wszystko zalezy od dziecka.3latek zaspokoi swoja ciekawosc pewnie po informacji ze z tego ze mama i tata sie kochaja i taty nasionko łaczy sie z jajeczkiem mamusi.zazwyczaj malec mowi acha i sobie idzie.........ale temat wraca i wtedy dokladasz zgodnie z tym o co pyta.zapewne zapyta za 2 lata jak to nasionko sie tam dostaje:) ja tak robilam i w tej chwili maja 11 letnia corka wie wszystko.etapow jej pytan bylo okolo 6. zaowocowalo to tym ze bez skrepowania pyta mnie o wszystko co uslyszy w szkolnej toalecie:Oz reguly sa to makabryczne opowiesci o sexie lub o okresie.majac 9 lat spytala mnie czy to prawda ze mezczyzni maja bialy okres!:Owyjasnilam i bylo ok. nic mnie nie krepuje ani jej.glowa peka o czym dzieciaki gadaja a ja sie ciesze ,ze mamy luzny kontakt. potem jednorazowa pogadanka o sexie to strata czasu.nic to nie da. zycze powodzenia

Gość szklana kuleczka
Ja to się śmieje że mój syn będzie dziennikarzem, zadaje niemal tyle samo pytań co to dziecko z reklamy tepsy:/ Ma 4latka i mam już za sobą pytania o "robienie" dzieci. Też próbowałam mu wytłumaczyć fakt zajścia w ciążę miłością rodziców ale ten tak łatwo nie odpuścił i tylko go to zaciekawiło. Zaczął dopytywać czy jak on kogoś kocha to też będzie miał dziecko itd....Teraz już wie że mamusia nie ma siusiaczka jak on i dopiero jak podrośnie a kobieta dostanie okres to będzie mógł mieć dzieci