Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacjaaaaaaa

prezerwatywy preventivo z rossmanna/conamore z biedo

Polecane posty

Gość pistacjaaaaaaa

czy ktoś stosował ? jakie sa opinie? slyszalam,ze durexy pekaja, ale to chyba kwestia odpowiedniego założenia i przechowywania.

Gość szparek
Mogą być, ale tak jak napisałeś, każdą gumę trzeba tak założyć, żeby w zbiorniczku na nasienie nie było powietrza.

Gość nowymen
są ok wszystkie

Raz miałam conamore.Zaoszczędzenie na prezerwatywach skończyło się wydaniem 100 zł na ginekologa i kolejnych stu na Postinor. Jedyn pęknieta guma w moim życiu :o

Gość JustinJustin
TYLKO DUREX ... INNE SĄ DO BANI....

Gość tylko durex
nie oszczędzaj na durexach jak nie chcesz miec dzieci

Gość preventivo
ja używałam na początku DUREX-ów, potem UNIMIL-ów, a teraz PREVENTIVO i najbardziej jestem zadowolona właśnie z tych trzecich. Mi jeszcze żadna nie pękła, a poza tym zgadzam się z opinią wcześniejszą, że po prostu trzeba odpowiednio gumkę założyć i marka tu dużo nie da. Mogę szczerze polecić PREVENTIVO. Uważam, że DUREX-y to szkoda kasy i tyle.

Gość oto jaaaaaaaaaa
my zawsze kupujemy conamore i jakoś nie pękla żadna, durexy są droższ nie ze względu na jakośc tylko na reklamowanie ich, są po prostu przereklamowane....

Gość o dżizas
Ale to zależy ja mam koleżankę która własnie do durexów nie miała szczęścia za bardzo a potem przerzuciła się na unimil i nie pękały. Preventivo z rossmana użyłam 2 razy i dwa razy pękły, durex z kolei nigdy nam nie pękły.

conamore w biedronce sa przebijane szpilkami przed dzieci ktore mysla ze robia fajny zart. widzialam nie raz.:D

Gość MAŁRYCY
Tylko Durexy. Inne pekaja i pozniej musze zmieniac numer telefonu. Nawet zastanawialem sie, czy nie podac do sadu takiej firmy KRZAK-KONDON zeby mi zaplacili za nowa umowe.

Gość Kresek
Chu* nie prezerwatywy 3 razy wlozylem i pękł. Nie polecam.

Gość Polecam

Polecam 

Gość Komentator

Używam preventivo (te 24szt z Rossmanna) od roku i przy prawidłowym założeniu i dobrze wilgotnej pochwie ani razu nie pękła gra wstępna przed seksem i więcej uwagi w stronę kobiety, panowie 🙂 najlepiej na te tanie czy inne gumki zwalać winę. każdy lateks jak lateks, drogie durexy to tylko wypromowana nazwa. Używając preventivo z dziewczyną nie boimy się o ciążę. Wiadomo że w wieku 20 lat pieniądze się nie wysypują z portfela więc zaryzykowalismy żeby kupić właśnie te - szczerze polecamy. Druga sprawa jeśli w tym wieku mielibysmy używać najlepszych gumek z wypustkami i niewiadomo jakich cudów czy za 10 lat nasz seks nie byłby nudny? Na początek te spokojnie wystarczą a czasem owszem można zaszaleć 🙂 jeszcze raz polecam