Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsd44444

OPLACA SIE WG WAS WYNAJĄĆ W KRAKU MIESZKANIE JEDNOPOKOJOWE ZA 600 ZŁ??

Polecane posty

Gość dsd44444

wada jest taka ze jest daleko od centrum bo do centrum autobusem pol godziny niestety .. mieszkanie jest nowiutenkie .dopiero blok niedawno wybudowany .. 150 złotych czynsz to tego ..no razem z oplatami wyjdzie 800 zł pewno .. oplaca sie wg was?

Gość dsd44444
mieszkanie ma 34 m2 dodam

Gość dsd44444
rus ale włąsnie daleko do centrum .mimo to wg ciebie sie oplaca ???bo juz nie wiem co mam robic ..myslsiz ze znajdą sie lepsze oferty jeszcze ??kto jest krakusem ?moze sie orientujecie czy czekac czy wziąć to od razu zanim ktoś wynajmie pierwszy ?

nie jestem z krk, ale mam stamtąd znajomego i wiem że blisko centrum to i po 2 tysie potrafią wołać.

Gość maja333ee
ja jestem z krakowa -- a gdzie to mieszkanie ?? pewnie gdzies na kurdwanowie tak??? ale i tak ci sie oplaci --popatrz na inne ogloszenia jakie sa ceny. za byle jakie mieszkanie chcą po 1200zł plus jeszcze 2 kaucje itd....

Gość za drogo
maju gorzej niz na kurdwanow to jest az na biezanów

Gość maja333ee
aha tam. no to kawał drogi do centrum-- ale polaczenie jest dosyc dobre bo jest ten szybki tramwaj on leci prosto do centrum--kiedys mieszkalam na kurdwanowie to bylo 6 lat temu i placiclam za 30m jednopokojowe 700zł . tez nowe mieszkanie bylo .

Gość maja333ee
musisz sama podjac decyzje -czy to nie bedzie tez dla ciebie meczące tak dlugo sie tułac komunikacją miejską. a samochodem nawet to prawie godzine czasu mi zajmowalo jak jechalam na ul długą do pracy --masakra byla.

Gość maja333ee
moze w hucie czegos poszukaj -bylo by ci blizej do centrum dojezdzac.

Gość dsd44444
a wg ciebie teraz mieszkania tanieja w krakowie do wynajmu ? bo wszedzie pisze ze strasznie tanieją ..ja uwazam ze raczej tak nie jest patrząc na gumtree.

Gość dsd44444
maju własnie w hucie są mieszkania ale strasznie obskurne a to o którym mowie ze jest nowiusienkie..wszystko tam jest nowe ..itd..dlatego bardzo mi sie podoba..minus to odleglosc tylko..:(

Gość maja333ee
takie same sa ---nie widze roznicy-- kup sobie dziennik polski tam jest duzo ogloszen zwlaszcza w piatki .a w srode chyba jest caly dodatek z ogloszeniami o mieszkania

Gość maja333ee
zawsze szukalam wlasnie w dzienniku polskim-- mozna trafic na cos ciekawego. hucie czy ja wiem czy tak obskurnie -ja mieszkam w hucie i nie narzekam .

Gość dsd44444
patrze na wszystkie ogloszenia na hucie i nie ma dosłownie zadnego ponizej 1000 złotych !a nawet te po 1000zł są przebrzydkie i stare ..

Gość maja333ee
no to moze wynajmij to mieszkanie - a w miedzy czasie moze trafisz na cos ciekawego i innego

Gość maja333ee
a babka chce jakąs jeszcze kaucje??? bo nie ktorzy to rzadaja 2 kaucje z gory -- nienormalni .

Gość dsd44444
to nie babka tylko pan wynajmuje :) nie chce kaucji żadnej !!

Gość tak jak zawsze
mój kumpel wynajmuje mieszkanie w centrum krakowa i płaci 2100 + media, drugi wynajmuje pokój w domu i płaci 500 zł od osoby - w pokoju mieszkają we dwóch - ma 30 min tramwajem na uj, ale nie wiem jaka to dzielnica.

Gość maja333ee
e to spoko--to bierz i nie zastanawiaj sie --bo ci ktos moze jesscze zwędzic przed nosem .

Gość nie wynajmuj w zyciu
DO CENTRUM SIE LICZY ODLEGLOSC ZA DALEKO MASZ WIECEJ ZAPLAC A MIEJ BLISKO. TEGO ZDANIA JESTEM CO Z TEGO ZE NOWIUTENKIE I PIEKNE TO LOKUM JAK TAK DALEKO OD MIASTA?

ale z biezanowa jest ok dojazd, tramwaje, autobusy jesli sama w tym mieszkaniu bedziesz (w sensie cale dla ciebie) to jest ok, blizej centrum sa mniejsze i o wiele drozsze o.5h na Krk to nie jest duzo...

Gość za taka kase
jesli mieszkanie ladne to bym brala! poza tym powinnas liczyc odleglosc do miejsc, do korych bedziesz najczesciej jezdzic (praca, uczelnia, dworzec pkp czy co tam jeszcze), a niekoniecznie do centrum (no chyba, ze zamierzasz czesto wlasnie tam jezdzic:P) 800 zl za kawalerke w krakowie to jak za pol darmo! to musi byc jakas mega okazja, bo krakow to drogie miasto. ja mieszkam w poznaniu i tutaj nawet za taka cene to mozesz wynajac co najwyzej pokoj w kilkupokojowym mieszkaniu, chyba ze gdzies pod poznaniem. a ceny kawalerek sie zaczynaja od 1000-1100zl... wiec sie nie zastanawiaj i bierz to mieszkanie, skoro ci sie podoba

Gość ejisldghdjnsd
strasznie dawno nie bylem w krk czy skonczyli remontowac rondo mogilskie czy dalej rozkopane ????

Gość okularnica.....
teraz jak na kraków to niedrogo 3 lata temu znajomy wynajmował kawalerkę za 1000 zł w okolicy geanta (teraz real) My płaciłyśmy za dwupokojowe jakies1500 zł

Gość BIERZ I NIE GADAJ
TANIO