Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Super Truper

Kto z was żyje w związku bez seksu i dlaczego?

Polecane posty

Gość JustinJustin
He he jest to raczej niemożliwe =P

Gość zaaaaaaaaa
owszem, możliwe, jak dziewczyna ma kompleksy i się ciągle wzbrania... ale nie można anciskać,.

Gość DR PSYCHOL
JA żyję w związku bez seksu

Gość afafds
ja tez od 3 lat oboje jestesmy zdrowi na umysle :) a piescic mozna sie na różne sposoby, ja poprostu boje sie ciazy bo mam problemy zdrowotne i narazie sie wstrzymujemy całe życie przed nami wiec jeszcze sie wyseksimy:)

Gość Taka sobie panna
Ja też żyję w związku bez sexu od pół roku. Jesteśmy po zaręczynach. Pewnie niektórym wyda się to dziwne ale dla mnie sex jest czymś wyjątkowym, na pewno nie traktuję go jako "dowodu miłości", chociaż sexu bez miłości nie uznaję w ogóle. Mój narezczony jest mi bardzo bliski, jest dla mnie ważny, jest wiele rzeczy, których wyrzekłam sie, aby mu pomóc w sytuacji, w jakiej się znalazł. Nie czuję się jednak przy nim bezpiecznie, nie wiem co mnie czeka przy nim... Nie chce rozmawiać o przyszłości, a dla mnie ważne jest aby się określił - mam 35 lat... Nie chcę tracić życia z kimś, z kim nie będę mogła założyć rodziny. Jesteśmy ze sobą 3 lata. TEra rozlegną się głosy krytyki...

Gość sonda 81
No to troche nieciekawa sytuacja, facet niby chce a nie chce. Jakbym była w tym wieku i była w takiej sytuacji to tez nie wiem, co bym zrobiła. To chyba nieiwle czasu zostaje na zakladanie rodziny, rodzenie dzieci/dziecka... Facet ma czas... No i chyba by chcial byc w takiej sytuacji- zwiazek przez kilka lat, sex, brak zobowiazan, a za kilka lat młodsza. Też się tego boję. W sumie to tez zrezygnowałabym z seksu w takiej sytuacji. Wydawałoby mi sie ze ON jest dla mnie wlasnie z tego powodu. Gdyby byl inny powód , pewnie by zakladał rodzine, albo Ci powiedział konkretnie- bierzemy ślub za rok albo dwa itp.

Gość moniśśśśśśśśśśśśśś
witam od kwietna zyje bez seksu poniewaz przestałam brac tabletki bo mi niesluzyly i niechcemy narazie wpadzki z chłopakiem. ale piescimy sie dwa razy na dzien i jest ok. :):)

Gość eeehhh witaj w klubie
mysia :]

eh u mnie dziewczyny podobnie: facet nie chce, bzykamy się raz na 1,2 miesiące. On twierdzi że to depresja i nie może przez nią fizycznie. I to raczej rzeczywiscie przez to ale jakiś nie mogę tego przyjąć

Gość junaczek
ECH CI FACECI CORAZ TO MNIEJSZA POTENCJA NIE MA TO JAK KOBIETY ZAWSZE MOGA I NIE ZAWSZE CHCA COS ODWROTNIE DO MEZCZYZN MY CHCEMY TYLKO NIE MOŻEMY ECCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHH ŻYCIE

Gość delirjóm
ja niestety nie umiem. w dodatku to ja zaciągnąłam mojego chłopa do łóżka. co za wstyd

Gość delirjóm
i powiem Wam , że ciężko bez tego. bo tu chodzi o przyjemność i takie tam . a nie o żadne podteskty typu 'dowód milosci' . ja sie szanuje. on mnie bardziej. a mimo to jak mam ochote to co bede se odmawiac!

Gość junaczek
powiedz jeszcze ze lubisz ostre rżnięcie a już ci uwierzę

Gość kaarrolinaa
ja z moim chłopakiem nie uprawiamy seksu i wcale nie mam żadnych kompleksów.mam swoje zasady,on sie na nie zgodził,i jak na razie jest ok,a jesteśmy razem już ponad 3 lata,poza tym cenie sie za to że jestem inna od innych,mój chłopak też mnie za to szanuje,to że praktycznie wszyscy to teraz robią bo to jest modne,to jest ich sprawa,ja to mam gdzieś:)

Gość light_nature
3 lata bez seksu? jeju, dziewczyno, z byka spadlas?? juz dawno bym taka rzucil.. ja zyje bez seksu od kilku miesiecy, bo moja dziewczyna nie moze od tylu, bo ma tylozgiecie macicy. a ze ja tylko od tylu lubie to sie na nia obrazilem (bo ona nie chce sie na to leczyc) i w ogole jest zero seksu. nasz zwiazek sie rozpada.

Gość kaarrolinaa
tak,3 lata bez seksu!co wy myślicie że tylko seks jest ważny?

Gość light_nature
nie, ale jak mozna zyc tak dlugo bez seksu? a gdzie porządnie? ukrywacie to???

Gość kaarrolinaa
a poza tym mój chłopak jest ze mną z miłości a nie zpowodu seksu!

Gość light_nature
pierdolenie. milosc bez seksu to milosc nieskonsumowana.

Gość kaarrolinaa
co ukrywamy?

Gość dajże spokoj
odmawiasz sobie przyjemnosci kobietko. Tutaj sie żalimy ze nie uprawiamy seksu a ty mozesz i nie chcesz,?? nie pojmuje

Gość kaarrolinaa
tak,pewnie:)czyli wg Ciebie z każdym chlopakiem jakiego sie ma trzeba uprawić seks,bo inaczej miłość jest nieskonsumowana?

Gość kaarrolinaa
no tak,moge i tego nie robie,może Ci w to trudno uwierzyć,ale jestem z tego powodu szczęśliwa!

Gość light_nature
tak.

Gość kaarrolinaa
tego to ja nie pojmuje.

Gość pijanakura
pytanie:jestem z facetem od paru mies...zwiazek na odleglosc..nie wiem co jest grane..pierwszy raz spotkalam sie z tym ze facet nie moze skonczyc...ze nie lubi pocalunkow a moze on jest oziebly???