Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek w doniczce

mam 172cm i czuje sie jak zyrafa!

Polecane posty

Gość Justyśśka
Wiesz, tylko zakompleksionym chłopaczką przeszkadza fakt, iż dziewczyna jest wysoka. A nawet jakbyś miała chłopaka z 5 cm wyższego od siebie, to byłoby git :)

Gość TO ZNOWU TYYYYYY
???????? mam nadzieję, że za to zakładanie wątków o jednym i tym samym przybędzie ci kolejne 10 cm!!!!!!!!!!!!!

Gość Justyśśka
*chłopaczkom

Gość truskawcia
ale zaqwsze to barszije komfortowo nizszym znalezc druga polowke a nie nam wysokim bo wiadomo jakby wygladala panna z facetem nizszym od niej zenada;/

Gość gwena
stopę ma spoko 38,5-39 butów dla mnie ile chcę, ale co z tego, gdy w sklepach but na 4-5 cm obcasie to osobliwość, a jak już się znajdzie, to fason przedpotopowy, albo za przeproszeniem dla siostry zakonnej :O

Gość hwdh
Eeee tam ile masz tych jeszcze nizszych :) ?

Gość kwiatek w doniczce
jaka znowu ja?????? chryste tutaj co drugi temat sie powtarza dziewczyno ale jak co chwile jest w robieniu loda to sie tak zadna z was nie pieni:P

Gość gwena
a mój mąż jest równy ze mną, i obcas do niego w ogóle mi nie pasuje;) no, ale widziały gały co brały ;) pytam się go czy mu to przeszkadza, że jest niższy gdy ja na obcasach - mówi, że nie przeszkadza, kompleksów nie posiada

Gość amozebytak
ja nosze na ogol szpilki 7-8cm, wiec tez dobijam 180cm, ale moj facet jest jeszcze 5 cm wyzszy wtedy i jest ok :)