Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kwiatek w doniczce

mam 172cm i czuje sie jak zyrafa!

Polecane posty

Go艣膰 Justy艣艣ka
Wiesz, tylko zakompleksionym ch艂opaczk膮 przeszkadza fakt, i偶 dziewczyna jest wysoka. A nawet jakby艣 mia艂a ch艂opaka z 5 cm wy偶szego od siebie, to by艂oby git :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TO ZNOWU TYYYYYY
???????? mam nadziej臋, 偶e za to zak艂adanie w膮tk贸w o jednym i tym samym przyb臋dzie ci kolejne 10 cm!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justy艣艣ka
*ch艂opaczkom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskawcia
ale zaqwsze to barszije komfortowo nizszym znalezc druga polowke a nie nam wysokim bo wiadomo jakby wygladala panna z facetem nizszym od niej zenada;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwena
stop臋 ma spoko 38,5-39 but贸w dla mnie ile chc臋, ale co z tego, gdy w sklepach but na 4-5 cm obcasie to osobliwo艣膰, a jak ju偶 si臋 znajdzie, to fason przedpotopowy, albo za przeproszeniem dla siostry zakonnej :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hwdh
Eeee tam ile masz tych jeszcze nizszych :) ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatek w doniczce
jaka znowu ja?????? chryste tutaj co drugi temat sie powtarza dziewczyno ale jak co chwile jest w robieniu loda to sie tak zadna z was nie pieni:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwena
a m贸j m膮偶 jest r贸wny ze mn膮, i obcas do niego w og贸le mi nie pasuje;) no, ale widzia艂y ga艂y co bra艂y ;) pytam si臋 go czy mu to przeszkadza, 偶e jest ni偶szy gdy ja na obcasach - m贸wi, 偶e nie przeszkadza, kompleks贸w nie posiada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amozebytak
ja nosze na ogol szpilki 7-8cm, wiec tez dobijam 180cm, ale moj facet jest jeszcze 5 cm wyzszy wtedy i jest ok :)

Udost臋pnij ten post