Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelina.

porod -obrzydliwosc...

Polecane posty

Gość angelina.

ogladalam pare filmow z porodu i jest to dla mnie cos obrzydliwego:(( nie wiem, jak kobieta moze rodzic w domu, cala naga i w dodatku pozwala straszym dzieciom i niektorym czlonkom rodziny patrzec na wszystko..Ja w tym nie widze nic pieknego:(( dziecko po urodzeniu tez jest brzydkie..Ja rozumiem,ze dla matki nawet najbrzydsze dziecko i popaprane jeszcze krwia jest piekne, ale nie rozumiem , jak inni moga sie tym zachwycac... Jak jeszcze kupa do tego dojdzie......

Gość o nich o nich
zgodze sie ale nikt nie mowil ze to jest piekne wydarzenie

Gość angelina.
wlasnie,ze slyszalam wiele takich tekstow..ze porod sam w sobie jest piekny. I jak mozna pozwolic na ogladanie tego wszystkiego przez starsze dzieci? Na jednym z filmikow dosc "duza" mama rodzila cala nago ( tez nie rozumiem, dlaczego nie mozna przykryc gory ciala, tylko jej wielkie piersi byly na wierzchu) i jej dwoch nastoletnich synow na to patrzylo.. to juz chyba przesada...

Gość no fakt obserwując
poród z boku naprawdę nie ma się nad czym zachwycac.

Gość magdaamama
angelina..szkoda ze twoja matka tak nie myślala zanim zaszła z toba w ciąze..pustaku wstrętny...obys nigdy nie doswiadczyla radosci macierzynstwa skoro to dla ciebie obrzydliwe....

Gość kielkujace szczescie
o ho ho ho i oto mamy pierwsza mamuske dla ktorej rzecza nie do pojecia jest fakt, ze ktos porod moze uwazac za cos obrzydliwego:)

Gość hahahaaaaa.
obrzydliwy jest - to fakt, jak facet na to patrzy to może mu sie odechcieć seksu na długo po takiej traumie :o

Gość angelina.
ha..nie musialam dlugo czekac, aby uslyszec,ze jestem pustakiem:) magdaamama - moja mama jak mnie rodzila,to nie robila z tego przedstawienia, nie robila tego nago i wcale nie uwaza porodu za piekny..piekne dla matki to jest sam fakt nadania komus zycia,ale nie sposob, w jaki jest ono "wydalane" na swiat...

Gość magdaamama
obrzydliwy czlowieku to ty jestes...ciekawe jak sie urodziłęś??? bocian cie przyniósł?? zapytaj matki...moze cie oswieci...

Gość angelina.
magdaamama - ja nie zycze takim mamuska jak ty, aby im sie tylki przy porodzie porozrywaly ( choc pewnie to tez dla ciebie jest piekne) , wiec prosze nie zycz mi tego,co tobie niemile..to,ze porod uwazam za cos okropnego nie dyskwalifikuje mnie z bycia dobra matka.Ja zreszta zdecyduje sie na cc.

magdaamama to ze dla ciebie taplanie sie w krwi sluzie i gownie jest szczytem wrazen estetycznych nie znaczy, ze jest tym dla wszystkich:)

Gość magdaamama
no to moze zamiast ogladac jakies filmiki ( a swoją drogą to jakis twoj fetysz-ogladac filmy z porodu????, znajdz jakiegos chetnego i zrób sobie dziecko, urodz a potem dyskutuj....

Gość angelina.
magdaamama - oswiece cie...jest cos takiego jak CC i tak mnie moja mama rodzila. Moja siostra natomiast rodzila sie przez sn i zostala przyduszona przy porodzie..do dzis nie chodzi.. wiec wsadz sobie w du..twoje teksty o pieknie rodzienia!!

no to ja akurat moge sobie podyskutowac bo moj brzdac ma juz dwa lata:)

Gość magdaamama
no ciekawe od kiedy to poród to taplanie sie w śluzie i gównie jak piszesz....nie dobrze jest dyskutowac z gimgówniazerią bez pojecia wiec zegnam...

heheheheheh

Gość hahahaaaaa.
magdamama jesteś głupia pipą że sie tak oburzasz :D pewnie sflaszałaś po ciąży, jestes cała w rozstepach i z nadwaga 20kg. I może jeszcze mąż cię zdradza? dlategp wylewasz tu swoje frustracje...

Gość angelina.
magdaamama - nie martw sie, nie musze szukac kogos, kto mi zrobi dziecko..mam meza i to mi narazie wystarczy do szczescia.

Gość magdaamama
angelina...zdradza cie kropka na koncu ników...pisz sama ze soba dziewczynko, powodzenia:P

Gość kielkujace szczescie...
powiem tak ja rodzilam naturalnie:) i chocby mnie przy kolejnym dziecku batami bili w zyciu juz naturalnie nie urodze:)

Gość angelina.
magdaamama - brak ci juz argumentow, wiec nie rozmawiasz juz z "gownazeria"...zalosna jestes..

Gość hahahaaaaa.
o kurwa sflaczały detektyw :o

Gość angelina.
magdaamama - a to ciekawe co mowisz?? nie wiedzialam, ze masz taki "dobry nos".A co takiego mnie tak zdradzilo,ze pisze pod kilkoma nickami??

Gość kielkujace szczescie..
no coz ja przeszlam:)

Gość angelina.
emilcia- ja widzialam kilka video, wiec chyba moge sie wypowiedziec na temat samego widoku.nie wypowiadam sie na temat "przezyc" ale "widoku"!!! A filmy ogladalam na szkoleniu z pierwszej pomocy..tak, sama bylam zdziwiona ( nie Polska)

owszem widok może nie jest ciekawy ale dla kobiety rodzącej to nie ma znaczenia jak to wygląda a przeżycie jest naprawdę niesamowite, zresztą jakie ma to znaczenie jak to wygląda? moich porodów nikt prócz położnej, lekarza i mojego męża nie widział

Gość blekott
Hmm, to ciekawe co piszesz.Tylko zastanów się czy jak kiedyś będziesz miała dziecko a ono się obsra, obrzyga to też będzie dla ciebie obrzydliwe? A jak kiedyś ty albo np twój mąż zachoruje na raka, będzie miał łysą głowę, będzie robił pod siebie,będziesz musiała mu zmieniać pieluchę będzie miał worek stomijny to go zostawisz bo będzie obrzydliwy? Dorośnij bo to co piszesz jest śmiechu warte.

Gość hahahaaaaa.
przekręcacie to co ona pisze. co mąż chory na raka ma z tym wspólnego czy srające dziecko, to nie o to chodzi. Tylko o te baby co robią z porodu przedstawienie i uważaja, że to takie super :o