Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelina.

porod -obrzydliwosc...

Polecane posty

Gość gfdgdfgd
Dla mnie szczytem jest kamerowanie porodu... total żenada :P

Gość hahahaaaaa.
nawet nie wiedziałam że niektórzy kamerują :P to dopiero masakra :o

Gość angelina.
blekott...prosze cie, nie szarzuj mi z takimi porownaniami.Wymiociny nigdy nie sa przyjemnie, a "obstranie" tym bardziej, jezeli ty to lubisz , to cos z toba nie tak... co do opieki nad chora bliska osoba..to wogole nie ma nic wspolnego z tematem, wiec daruj sobie...

Gość blekott
O widzisz jednak to z tobą coś nie tak bo założyłaś taki topik. Czym innym jest uczestnictwo w porodzie własnej zony od opieki nad nią np w chorobie? No wytłumacz nam to chodząca inteligencjo:P

Gość angelina.
ale ja nie mowie o obecnosci meza!!! pisze o robieniu przedstawienia z porodu, przy udziale dzieci, dalszej rodziny, przy czym kobieta jest calkiem naga... co do meza nie uwazam,ze jest konieczny przy porodzie,ale nie zabraniam tego nikomu. "Czym innym jest uczestnictwo w porodzie własnej zony od opieki nad nią np w chorobie" - tym sie rozni,ze przy porodzie mozna byc, ale sie nie musi i nic sie nie stanie..to jest tylko i wylacznie wola malzonkow.Choroba to juz jest co innego..ale nie o to chodzi.Czytaj ze zrozumieniem..

Angelino tak to juz jest ze chocbys nie wiem jak jasno sprawe opisywala,jak tlumaczyla to zawsze znajda sie tacy do ktorych jakos nie moze dotrzec o czym piszesz i przekrecaja twoje slowa.Az zlosc bierze jak sie czyta te bzdury ktore pisza tu niektore osoby,ktore mimo twojego jasnego opisu i tak zrozumieli cos zupelnie innego.Chyba jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem...

Gość blekot napisala
"Hmm, to ciekawe co piszesz.Tylko zastanów się czy jak kiedyś będziesz miała dziecko a ono się obsra, obrzyga to też będzie dla ciebie obrzydliwe?" czy ty jestes normalna?! rozumiem, ze jak cie twoje dziecko "obsra i obrzyga" to skaczesz z radości i wdychasz z rozkoszą te "piękne zapachy"?

Gość blekot napisala
zaraz sie okaze, że kazda matka która sie ośmieli skrzywić na widok albo raczej na mrodzik kupki to pewnie wyrodna matka.:classic_cool:

Gość blekot napisala
* smrodzik :P

Gość do niegrzecznego chłopaka
to tylko zaślepione matki-Polki.

Gość kociaczekk...miauuu
niektóre z was nie powinny miec dzieci autorka do nich nalezy

Gość DO kociaczekk...miauuu
my przynajmniej jestesmy normalne, a dla was wszystko jest cuuuuuuuuuuudowne, nie wazne czy osrane, czy obrzygane... zal mi ciebie i twoich tekstow...to ty nie powinnas miec dzieci bo pewnie bedziemy slyszec " kochanie, nie kop pana, bo sie spocisz" dla mnie robienie scenki rodzinnej z porodu jest nienormalne..

Gość DO kociaczekk...miauuu
pewnie jeszcze nalezysz do tych co wystawiaja swoje nabrzmiale mleczne piersi na publiczny widok, "bo przeciez moje cuuuudo jest glodne"

Gość czemu tu sie dziwic
skoro mamuski z kafe potrafia godzinami rozprawiac o kolorze i konsystencji kupek - dla nich to sama słodycz. :O

Gość PAMIETAJ MATKO
jesli źle wyrazisz sie o wymiocinach bądź odchodach twojego dziecka to znaczy, że go nie kochasz i jestes wyrodną matką.:classic_cool:

Gość a dlaczego nie powinny
miec dzieci? bo co? bo dla nich poród nie nalezy do najprzyjemniejszych widoków? jest wiele kobiet, ktore są normalnymi matkami, rodziły i nie pieją z zachwytu nad porodem! dla mnie to wlasnie takie osoby jak blekot czy kociaczek powinny sie zastanowic czym jest macierzynstwo!

Gość kociaczekk...miauuu
poczytajcie swoje wypociny i zastanówcie sie nad soba i załózcie kółko wzajemnej adoracji pt "The debils"

Gość wow...ona nie taka

Gość znow glupia bo zna angielski

Gość a ty załóż na siebie
woreczek z wymiocinami twojego dziecka i powdychaj - w koncu to takie słodkie.:P

Gość do kociaczka
to moze ty sie zastanow, dlaczego niby kobiety, ktore uwazaja,ze porod to nic pieknego nie powinne miec dzieci?? mnie sie wydawalo,ze sam porod-jako widok, to co innego jak "przezywanie porodu" przez matke dziecka i nie wiem co ma wspolnego z byciem wyrodna matka. Prosze wytlumacz jednej z "the debils"..

Gość Widze ze niektore
chyba faktycznie nawdychały sie oparów z pieluch bo już czytac ze zrozumieniem nie potrafią.

Gość kociaczek to typ
niereformowalnej mamuski wiec dajcie sobie spokój.

Gość a co co co...
A czy ktoś wam napisał że bedziecie wyrodnymi matkami?Nie.Po prostu skoro dla was urodzenie dziecka jest obrzydliwe to sobie tego powinnyscie oszczedzic.Po co wam takie stresy.Idzcie sobie zrobic dłuzsze tipsy w zamian za to.Proste chyba.I nie bulwersujcie sie tak.

Gość do a co co co
kolejna ktora nie potrafi czytac ze zrozumieniem i oczywiscie jak brak argumentów to "argumentem" stają sie tipsy.😴

Gość darkowka
No moj mąż mimo tego że jest ok mężem powiedział że porod naszego dziecka był dla niego okropny ta krew ten krzykmoj oczywiście wyciągłam to z niego i powiem że po porodzie miałam wrażenie że odsunął się odemnie po jakimś czasie wszystko wrociło do normy ale teraz po 7 latach znowu rodziłam dziecko powiedziałam przed porodem że musi być ze mną bo bardzo się boje on się zgodził a ja chciałam mimo tamtego razu.Ale na szczescie urodziłam szybko w nocy w szpitalu i nie zadzwoniłam po męża i cieszy mnie to.Zadzwoniłam po wszystkim i tatuś był zaskoczony oddzwonił zachwile i pytał czy mu się to śni czy naprawde już urodziłam bo działo się to w nocy.A co do obecności dzieci przy porodzie nie wyobrażam sobie ale myśle że ludzie żyją w różnych kulturach na świecie i to co nas szokuje czasami dla nich to normaże niech każdy robi co chce!!!!!!

Gość no wlasnie są różne
normy kulturowe wiec ja wychowana i żyjąca w cywilizacji zachodniej nie wyobrażam sobie rodzić naga w asyście całej rodziny!

Gość darkowka
no ja też sobie nie wyobrażamale chyba w Polsce to mało kto taki chętny na takie tłoczne porody rodzinne zdecydowanie mąż albo ktoś bliski wystarcza i to jak ma chęć i siłe najlepiej

a gdzie w polsce rodzi sie nago ????????? fakt to co z nas wyplywa jest ochydne ale fakt ze dalas komus zycie jest cudowny... zreszta swoja droga nastepny poraniony temat. jeden ktory znalazlam na temat macierzynstwa ze \"karmnienie piersia jest obrzydliwe\" teraz ze porod tez...po co zakladacie takie tematy...to bylo, jest, i bedzie....taka kolej rzeczy!nie zmnienisz tego...zreszta nie wiem czy wiesz ze te wsystkie swinstwa z ciebie wyplywaja nieraz jeszcze mniesiac po porodzie :D