Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Zamówiłam dziś komputer P Może być?

Polecane posty

IntelPentium E6300 2 duo, 2,8GHz, 2 MB cache Ram Vitesta 4GB Dysk 500GB Radeon 4830 512 MB

Gość lkj7
Trzeba było pytać przed zamówieniem a nie jak już zamówiłaś.

a zasilacz jaki a płyta główna jaka ja kiedyś miałem taka płytę ze nie mogłem nic podkręcić wiatraczki tylko i to w duł a pamięci to chodziły na 500 Hz zamiast na 800 Hz ale teraz mam lepsza płytę na p43 bo poprzednia miałem na 945pl płyta główna nazwa P5QL http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=ASUS+P5QL+PRO

Zasilacz Logic 500 W - mam nadzieję że wytrzyma :P:) Płyta LGA 775 Gygabyte Sata2

Gość cep
a nie lepiej było poczekać 2 dni na windows 7 ?? :D parametry są oki :D

Gość bieda
nędza ten komp lepszy byłby procek AMD phenom dysk 1 TB najlepiej segate płyta asusa i grafa GF bo to co widzę po tym opise to bieda;] ile za to dałaś?

Gość cep
nędza ten komp lepszy byłby procek AMD phenom dysk 1 TB najlepiej segate płyta asusa i grafa GF bo to co widzę po tym opise to bieda;] ile za to dałaś? no tak jak ma się intela core i7 :) to faktyko :)

Gość legalna_6
A jak człowieku zainwestujesz w nielegalny soft to wpadna do Ciebie jak to teraz robia w Białymstoku.Wiec uwazaj.

A gdzie zamówiłaś ten komputer?? Mam nadzieję, że nie na allegro?? Bo różnie to może być. Mój znajomy jak zamawiał laptopa skorzystał ze sklepu swiatlaptopow.pl i był zachwycony. Bo nie tylko znalazł bardzo dobry model, ale też dostał aż 36 miesięcy gwarancji na laptopa. A trzeba uważać z tym, gdzie się zamawia takie sprzęty;)

Gość no to teraz ja
się pochwalę zakupem :D procesor pentium dual core e5300 2,6 GHz LGA 775 Płyta główna asus p5QPL-AM GBLAN HDD CAVIAR 500GB WD5000AADS SATA II 32MB CACHE PAMIĘĆ DDR2 2GB PC800 DOODRAM VGA GEFORCE GT220 1024MB DDR2/128B PCI OBUDOWA I BOX LION 604B NAGRYWARKA DVD LG GH22LS50 SATA OEM ZASILACZ ATX400W MODECOM FEEL WINDOWS 7 HP OEM MONITOR LCD 19'' W1934S-BN :D i jak? dobry sprzet??

Gość jeśli mamy się chwalić to ja
mam cpu AMD 240 AM3 ram 2GB DDR3 1066 Microm Płytka Gigabyte 770 UD3P Zasilacz Fortron 350 Dysk Samsung 500GB HI (SATA 2) Obudowa Enlight (stara ale jara)

Lily* zanudzasz 💤 czy będziesz pisać o wszystkim co kupiłaś i pytać czy może byc?? o tampony chipsy i inne pierdoły też??? co nas to obchodzi. Mam też gdzies jaki masz komputer. możesz zakładać swoje tematy nawet z telewizora :o :O

Gość jeśli mamy się chwalić to ja
Brzydula co Ci ? Lily na odcisk nadepła ?

Gość no to teraz ja
nikt się nie wypowie na temat mojego ???

Gość podszyw pod brzyduleeeee