Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 30.

Czy rady z forum naprawde wam kiedys pomogly????

Polecane posty

Gość kobieta 30.

Gość kobieta 30.
Ja czasami zwracam sie do bywalczyn forumowych z naprawde powaznym problemem (srednio raz na rok :-P ) Szukam chyba bardziej pocieszenia niz wskazowek... Ale rady sa trojakiego rodzaju: 1)potwornie chamskie, niezaleznieo co pytam i co napisze, zawsze jestem zbluzgana 2)niewazne o co pytam, odpowiedz w stylu: pedem do lekarza 3)rzeczywiscie niektore dziewczyny probuja pomoc i nieglupio pisza....

Ja np. mam swój stały temat i z dziewczynami sie już troche znamy,tam zawsze dostane rade na nurtujący mnie problem. Jak potzebujesz rady zapraszam do styczniówek 2010,tam Cię na pewno nikt nie zbluzga>:)

Gość fikufiku
nie wiem. nie stosowałam, bo się boję ;P

nie, gdy udzielam komus porady lub wypowiadam sie robie to szczerze i z nastawieniem by komus pomoc nawet jesli sa to niemile slowa,to chce zeby ktos sie zastanowil i przemyslal zanim sie zachowa,najczesciej spotykam sie jednak z odrzuceniem,niezrozumieniem,wysmiewaniem problemow innych, w zasadzie to po co jest to forum w takim razie?

Gość gość
Tak, chociaz nie bezposredio. polecono mi stronę gdzie mogę dostać za darmo poradę położnej i są jeszcze fajne artykuły też jej: http://www.feminasum.pl/

Gość gość
Mnie tylko przekonuja ze jak nie zrobisz tak zle po co tu zagladam nie wiem sama powaznie . Chyba samotnosc I chcec przekonania sie ze inni tez maja problemy . Ot glupia natura ludzka

Gość gość
A mnie pomogły kilka razy.

Gość gość
mnie pomogly kiedy staralam sie o dziecko :)

Gość gość
W temacie, na którym pisałam (swoją drogą kiedyś bardzo tutaj popularnym :) ) dziewczyny były bardzo pomocne - i są nadal, bo mamy stały kontakt :)

Gość gugusiakiwa
Owszem ! I to nie raz. Niektórzy rzeczywiście pytających zbluzgają, ale są też takie ososby, które próbują coś poradzić.

Gość gość
A ja zauważyłam że jak ktoś zależy temat o złej teściowej to jada po synowej. A jsk ktoś założy o złej synowej to z kolei wszyscy jazda wieszać psy na teściowej. Dla zasady.sa tu też potworne tępaki które nie umieją spojrzeć szerzej niż przez pryzmat swoich własnych doświadczeń. Wydaję im się ze jak one mają fajne teściowe to te co nie mają po prostu wymyślają sobie problemy. Debilne rozumowanie

Gość gość
Część odpowiedzi jest wredna, bo debile są niestety wszędzie, ale część osób naprawdę chce pomóc i często się to udaje. A czasem nawet samo wygadanie się już bardzo pomaga.

Gość gość
troszke tak , mialam temat o tym jak pozyczylam pieniadze kuzynce i nie wiem czy powinnam oczekiwac zwrotu kilka fajnych rad padlo i zamierzam je wykorzystac