Bo_ 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Witam. Od kilku tyg nie moge przestać myślec o swoim zdrowiu. A zaczęło sie to gdy pewnego dnia odczułam silny ból w klatce piersiowej, wieczorem było jeszcze gorzej i mama postanowiła, że jedziemy do szpitala. Zrobili mi EKG i badanie krwi, nic nie wykazało. Lekarka powiedziała, żebym brała magnez i unikała stresu. Bo jestem osobą, która często sie stresuje. Ból niestety wrócił i trwał około tyg, do tego bolały mnie troche żebra. I gdy już myślałam, że jest dobrze zaczęły mnie boleć plecy, to mnie zdziwiło, gdyż wcześniej bardzo rzadko mnie bolały. Ale ból po kilku dniach minął. Przez jakiś czas nic mnie nie bolało, aż do tego tyg. We wtorek rozbolał mnie brzuch i poczułam ból w lewym boku gdzieś na końcu żeber, do tego miałam troche podwyższoną temp i było mi niedobrze. Po dwóch dniach przeszło, ale od wczoraj znów mnie boli w lewym boku i jeszcze plecy. Dodam, że miałam robiony rentgen, ale nic nie wykazało. Pomimo tego boje sie i czasem wmawiam sobie różne choroby. Czy wiecie od czego to wszystko może być? Z góry dziękuje za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach