Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowaaaaaa

Kolczyk w pepku - aktualnie potrzebuje pomocy ..

Polecane posty

Gość Diamentowaaaaaa

Witajcie kochane ;* . Kupiłam dziś pomarańczowy wenflon i zmaierzam przebic pepek, tylko zbytnio nie wiem, jak . Byłabym wdzięczna, gdybyście mi pomogły . 1. jak mam otworzyc ten wenflon, zeby pozniej poprowadzic przez niego kolczyk ? 2. jak mam przebijac ? Prosze, pomóżcie, bardzo chciałabym go miec, a konicznie chce zrobci sama, w gabinecie zostałam już raz zarazona ..

Gość Diamentowaaaaaa
Możecie pomóc ? Proszę, bo sobie krzywdę tym jeszcze zrbię ;( .o

Gość Diamentowaaaaaa
No prosze, pomóżcie, nie jestem jakąś głupią gówniarą, mam 23 lata .. ;( A sama naprawdę nie potrafię, musze uzyskac jakies rzetelne informacje, zanim zacznę .

Gość endeeeee
Ja też sobie sama robiłam. Mam już 3 lata i nie narzekam, ale ja miałam o tym pojęcie, bo dużo o piercing'u wiedziałam no i wiem :) Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Po prostu przebijasz igłą pępek, najlepiej jakbys miała te specjalne szczypce i nimi złapała skórę. Później welflon zostaje a igłę wyciągasz. w welflon wkładasz kolczyk [ od dołu] i ciągniesz do góry. welflon wychodzi, kolczyk zostaje i pozostaje tylko zakrecić, ale jesli nie masz o tym w ogole pojecia to lepiej bedzie jak poojdziesz do kosmetyczki :) powodzenia

Gość JAGODKA02
NAjprosciej bedzie jezeli kupisz odpowiednia igle.. i poprosila o przebicie jakos kolezanke ktora juz wczesnij to robila.. trzeba odpowiedniao naciagnac skore na pepkiem i przebijasz z gory.. gdy igla przejdzie i befdzie widoczna z dwoch stron powoli ja wysowasz z powrotem i jednoczesnie z dolu wsuwasz kolczyk... i po klopocie ale nie rob tego sama!