Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowaaaaaa

Proszę, pomóżcie - kolczyk w pępku i zero wiadomości, prosze .

Polecane posty

Gość Diamentowaaaaaa

Witajcie kochane ;* . Kupiłam dziś pomarańczowy wenflon i zmaierzam przebic pepek, tylko zbytnio nie wiem, jak . Byłabym wdzięczna, gdybyście mi pomogły . 1. jak mam otworzyc ten wenflon, zeby pozniej poprowadzic przez niego kolczyk ? 2. jak mam przebijac ? Prosze, pomóżcie, bardzo chciałabym go miec, a konicznie chce zrobci sama, w gabinecie zostałam już raz zarazona .. Nie jestem jakąś gówniarą, mam 23 lata, ale potrzebuję rzetelnych informacji, zeby sie za to zabrac, a nigdzie takowych nie widziałam .

Gość dam ci kopa
no dokładnie mi kiedys kumpela przzekłuwała welfonem i nie polecam nie dosc ze 3 dni z igla chodzilam to jeszcze krzywo mi przekłuła a za pierwszym razem zostala mi blizna bo niezle sie papralo ale na szczescie jestem opalona i tak bardzo jej nie widac poszlam do salonu kosmetycznego i tam mi profesjonalnie zrobili zaplacilam 50 zł zaluje tylko tego ze wczesniej tego nie zrobilam

Gość Diamentowaaaaaa
ale ja bylam w profesjonalnym, wiecej nie chce ryzykowac zdrowiem ;/ .

Gość dam ci kopa
no to walnij se samo ale zycze powodzenia;)

Gość .spi.
czym zostałaś zarażona?

Gość Diamentowaaaaaa
Żółtaczką typu B . ;/ ale chodzi mi o konkretne instrukcje, nie umiem otworzyc tego wenflona ;/ . prosze, pomóżcie .