Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiszpanka 244

Czy ktos opowie mi cos o zdradzie???

Polecane posty

Gość Hiszpanka 244

Chcialabym sie dowiedziec od obu stron jak to jest,co sie wtedy czuje.Czy sa tu na forum osoby ,ktore kiedys zdradzily? Albo ktore byly zdradzone?

Gość Hiszpanka 244
Niema nikogo`? Przeciez to cafe,kazdy moze anonimowo pisac

Gość nasza klasa
ja zdardzilam i nie pwiem ze suminie mnie gryzlo ale powiedzialam wszystko mojemu chopakowi i wybaczyl mi nawet nie krzyczal nie wyzywal ale i tak juz nie jestesmy razem

Gość Hiszpanka 244
A dlaczego zdecydowalas sie przyznac? I dlaczego sie rozeszliscie? Jk doszlo u ciebie do zdrady?

Gość Hiszpanka 244
up

To jest tak jak się puści bąka w miejscu publicznym. Mam na myśli takiego chamskiego, cichacza i to w autobusie w godzinach szczytu. Tylko Ty wiesz że proces dyfuzji to twoja robota. Smród się rozwiewa, życie wraca do normy i już na spokojnie możemy się zastanowić dlaczego nam się wymskło.

Gość nasza klasa
dlaczego zdradzilam?bo chyba tak naprawde go nie kochalam bylam z nim bo balam sie samotnosci i nie zycze sobie aby ktos nazywal mnie dziwka kazdemu sie zdaza przypal zlowalam tego a po za tym mialam tylko 17 lat i wez sie chopie odwal bo jak wy wtykacie fiuty w inne szpary to jest dobrze siwety sie znalazl ja juz po raz 2 tego nie powtorze wiem ze go to zabolalo ale coz...a nie jestesmy razem bo ten zwiazek by nie mial przyszlosci jestem teraz z kims od 4 lat i nie wglowie mi zdardy poprostu kazdy sie uczy na bledach tylko ze ja mialam odwage do tych bledów sie przyznac!!!

I po co te nerwy \"nasza klasa\". Nastoletnie zabawy w eksperymenty nazywasz zdradą. To godne wyśmiania przez wyrafinowaną kuurew ona przynajmniej ma coś do zaoferowania. Ty sztuczna cipo po za strachem nie masz masz nic.

Gość Hiszpanka 244
nasza-ale jak do tej zdrady doszlo? Dzieki ze odpisalas,jedyna normalnie w tym topiku:-)

Gość rybkabxl
zdrada.najgorsze co moze spotkac czlowieka ktory kocha prtnera i jest przez niego zdradzany.mnie to spotkalo i nikomu nie zycze takiej sytuacij.moj maz do tej pory sie z tym nie ukrywa i nie zaluje.a ja przez niego mam tylko problemy ze zdrowiem.mamy dwuletniego synka,a on zamiast spedzac czas z dzieciek jezdzi do tej k....y

ja zdradzam i bede zdradzac, moze to sie zmieni gdy kogos pokocham. Narazie nie mam wyrzutów sumienia, lubie seks i nie widze powodu zeby go sobie odmawiac.