Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracy bezskutecznie

Dlaczego tak trudno jest znaleźć pracę na wakacje?

Polecane posty

W tamtym roku pracowałam w sklepie z ciuchami, a w tym roku nic nie mogę znaleźć, wszędzie chcą kogoś na stałe.... :| Gdzie wy znaleźliscie pracę na wakacje? I czy długo szukaliście?

Gość kijowo owo
idz na stale, zawsze sie mozesz zwolnic, bo ci chomik umarl.

Nie wiem czy to miało być smieszne, czy co?

Gość kijowo owo
nie rozumiesz? zatrudnij sie na stale, a pod koniec wrzesnia powiesz bye bye.

No ale co to za interes że mam ściemniać bez przerwy że na stałe :| Bez sensu, nie chce klamac, ani to dla mnie żadna korzysc ani dla pracodawcy. Pytam osób które znalazły pracę na wakacje, z takim własnie założeniem - pracują 3 miesiące i tyle.

Gość kijowo owo
to probuj za granica - mnostwo ofert, sama zlozylam tylko 5 CV i z 3 miejsc sie odezwali, ze chca mnie przyjac.

Gość annnnaaa
ja w tamte wakacje znalazlam w nadmorkim miasteczku, baba okazala sie klamczuchem i wyzyskiwaczem, tydzien popracowalam

Chciałabym w Polsce. Nie mogę teraz wyjechać za granicę za bardzo.

Gość ggy7788
wykorzystywanie to norma jezeli zatrudniaja cie na czarno i tylko na wakacje:O dlatego ja tez popracowalam 1 dzien i za 12 h dostalam 50 zl!!! masakra

Aż tak źle? Matkooo... już widzę te wakacje.... Znowu bede klepac biede przez cały następny rok. Jestem studentką i mieszkam z rodzicami a z tego co zarobie w wakacje "zyję" potem przez cały rok akademicki :| Porażka.

Gość annnnaaa
ja tez robilam po 12 h i niestety ta baba stwierdzila ze moze mi jedynie zaplacic 4,3 za h!

Gość annnnaaa
nie sorry 10 h pracowalam po 4,3 za h mialam byc kelnerka, a zmywalam sprzatalam, pomagalam w kuchni, prasowalam rzeczy jej doroslych dzieci, porazka!

Gość blababla
mi to samo ze za dzien probny placą 50 zł:O az mnie zatkalo bo mialo byc 6 zl/h.. nawet sie nie odezwalam i wyszlam a moglam sie klucic:O choc by i pewnie to nic nie dalo... tylko ze ja nawet jeszcze nie mam 18 lat nie powinna mnie zatrudniac:O nawet ksiazeczki zdrowia ode mnie nie zazadala a pracowalam przy jedzeniu:O

Amantowi podziękujemy. A jak macie takie złe wspomnienia to co planujecie w tym roku? Wyjezdzacie za granice?

Gość annnnaaa
ja na razie siedze domu, pisalam w tym roku mature wiec bede jeszcze miala duzo spraw do pozalatwiania z rekrutacja na iczelnie, potem hmmm zobaczymy, moze cos znajde ale w polsce

Aha. Ja w tamtym roku po maturze pracowałam w sklepie z ciuchami całe 3 mieiące. Zapierdziel był niesamowity czasami, ale były tez luźne dni (zwlaszcza jak zostawalam sama :P) Myslalam że w tym roku bedzie podobnie a tu taka porażka...

Gość blababla
ja tez siedze w domu juz nic nie znajde...u mnie szukac trzeba miesiac wczesniej pracy sezonowej:O ale za rok moze cos na pokojach...

Gość annnnaaa
mysle ze moze jeszcze znajdziesz:)