Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakaajklaallaa

chciałbys taką dziewczynę ?Tylko szczerze!

Polecane posty

Gość juka666
brunetka 25 doskonale wiem co chciałam napisać, tak ma odwagę, chce poznać obiektywne opinie na swój temat...

Gość lakaajklaallaa
obiektywne tak

Gość brunetka 25
Teraz smiem sadzic ze nawet autorka postu pisze pod roznymi nickami tutaj, Dziewczyno, jesli chcesz zostac modelka (wiem co o tym;) idz do agencji modelek, tam otrzymasz profesjonalna opinie, lepsza niz wszystkie tutaj razem wziete! nie pierwszy raz szukasz opini o sobie na tym forum co staje sie juz nudne!

Gość cr7.... ktos mi ukradl nick
a te niby jakie są - niby nieobiektywne ??????!!!!! boja tu czegoś nie kumam. negatywna opinia też jest obiektywna....... ŻADNA Z CIEBIE FOTOMODELKA - i wbij to sobie do głównki, nawet pozować do zdjęć nie potrafisz, jesteś niefotogeniczna i SZARA, nie przyciągasz uwagi , a fotomodelka chyba w głównej mierze powinna przyciągać uwagę

Gość lakaajklaallaa
drugi raz ale miałam nadzieje ze inne osoby tez sie znajda tutaj i bedzie wiecej opinii nie chodziło mi o to jak byscie mnie odebrali jako modelke ale ogólnie jako dziewczynę.

Gość juka666
ja uważam że moja opinia jest bardzo obiektywna, może nie profesjonalna, ale wiem co mi się podoba a co nie...

Gość juka666
nie jestem facetem ciężko określić...

Gość brunetka 25
A po co ci taka opinia? narzekasz na brak zainteresowania plci przeciwnej? czy jak to wynika z ostatniej fotki, jestes moze tania zdobycza? i dlatego nie masz skrupulow i pytasz na forum

Gość cr7.... ktos mi ukradl nick
TaPieknaSztuka - - - - - widzę, że zarabiasz rozsyłając linki :)

Gość brunetka 25
niektorzy ludzie to maja niezla korbe:/

Gość juka666
nie wiedziałam że okupnik reklamuje pastę do zębów!

Gość lakaajklaallaa
nie uwazam ze jak negatywna to nieobiektywna opinia

Gość fbnsifohnion
wlosy tragedia, twarz moglaby byc tez troche ladniejsza. figura ok, ale nie jestes zbyt fotogeniczna. jesli chcesz zostac profesjonalna modelka proponuje mniej zdjec o charakterze erotycznym bo zadna powazna agencja sie toba nie zainteresuje no i przede wszystkim profesjonalny makijaz i zdjecia. te ktore zalaczylas robil chyba jakis kiepski fotograf. zle siwatlo, widac kazda wade , zle dobrany kąt zdjęć, amatorszczyzna

Gość kibariyeeeee
ojej ! osnie zdjecie, totalny brak smaku. to nie jest ani troche seksowne. opaska na wlosach, jakas husteczka na brzuchu, ponczony do tego trampki... FUJ! uroda przecietna, moznaby pokombinowac z fryzurka i byloby calkiem ok

Gość jakakajjajka

Gość JAMAJKA26
zenada wygladasz jak wsiowa baba a jeszcze tymi strojami robisz z siebie jeszcze wieksza biede niz jestes. Ubierz sie normalnie i zmien fryz to moze cos zdzialasz. Bo jak narazie to do modelki Ci daleko

Gość jakakajjajka
dla was to kazdy strój jest jak ze wsi

Gość masaA
napisałaś odnośnie ostatniego zdjęcia \"trochę koketerii\" gdzie Ty ją widzisz?? To zdjęcie jest okropne, zero klasy, zero seksapilu... Twoja twarz na zdjęciach wogóle się nie zmienia, a w fotomodelingu najważniejsza jest gra ciałem i twarzą ... natomiast jeśli chodzi o Twoją urodę i sylwetkę to jest ok :) ale nie szokujesz..

Gość blackprince
zgadzam się, że ostatnie zdjęcie jest tandetne i nie tyle kokieteryjne co prostackie. ale dziewczyna bardzo ładna i nie wiem, z której niby strony ma za duży tyłek?

Gość jakakajjajka
jak sie do jasnej cholery ma zmieniac mi twarz przeciez to ja na wszytkich rysów twarz sie nie zmieni

Gość masaA
człowiekowi zmienia się wyraz twarzy gdy jest: smutny, zły, rozczarowany, zadowolony, szczęśliwy i tak wymieniać w nieskończoność.... fotomodelki potrafią to "zagrać" przed obiektywem potrafią być raz seksowne potem drapieżne następnie słodkie itd....

Gość Sawy
Włosy masakra, z taką fryzurą to nie masz co liczyć że ktoś się za Tobą na ulicy obejrzy, twarz dość przeciętna chociaż dobry makijaż może by tu pomógł, jesteś szczupła ale masz naturalnie szerokie biodra wiec:O i do tego jeśli chodzi o ubrania to totalny niewypał, wiadomo że białe rurki optycznie poszerzają biodra więc po co ubrałaś je do takich zdjęć? aha a ostatnie zdjęcie to rodem z fotka.pl:O kobieta jestem więc Ci nie odpowiem na pytanie w temacie ale szczerze to nie ma w tobie zupełnie nic szczególnego

Gość jakakajjajka
nie kazda fotomodelka musi byc ideałem poza tym pyt.zadane w temacie było jak oceniasz osobe jako dziewczyne czy moze przyciagac czy odpycha nie jako modelke

Gość *Sami* ....na chwileczkę
beznadziejne zdjęcie,stylizacja--jako modelka na tych fotach prezentujesz sie nieciekawie,natomiast by ocenic Cie jako dziewczynę--wklej swoje normalne zdjęcia z pracy domu ,czy spaceru.

Gość masaA
w takim razie wybacz za opinie o fotomodelkach, jestem kobietą, ale potrafię docenić urodę :) jeśli byłabym facetem czemu nie, ale ponownie powracam do ostatniego zdjęcia, które na pewno by mnie odrzuciło sugerując, że brak Ci klasy;/ to by było na tyle :)

Gość vesenka777
Jestes bardzo ladna i przede wszystkim naturalna, a ten mysi kolor wlosow jak tu pisza, tylko dodaje Ci uroku i naturalnosci. Fakt, ostatnie zdjecie mocno niekorzystne, dosc wulgarnie wyglada w porownaniu z reszta fotek, ktore maja w sobie erotyzm ale subtelnie wyrazony i nie kloca sie z Twoja uroda. No ale to moja opinia.