Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakaajklaallaa

chciałbys taką dziewczynę ?Tylko szczerze!

Polecane posty

Gość kijowo owo
nawet fajna, tylko fryzurka troche mysia.

Gość 4e534534
dziwi mnie że zostala modelką Figurę odpowiednią ma, ale twarz jak sklepowa ze wsi Rybitwa koło Pucka

Gość lakaajklaallaa
a faktycznie?

Gość mmmmmmmmmmmm
wystawiając swoje zdjęcie co chcesz usłyszeć , a może cię ktoś olał?

Gość lakaajklaallaa
jedna fotka odwazniejsza chyba nie zaszkodzi?Szczypta pieprzu kokieterii zawsze jest w cenie

Gość lakaajklaallaa
poprostu opinie szczera bez sciemy

Gość juka666
ciało ładne twarz do wymiany- przepraszam ze tak brutalnie... ale nic się nie martw faceci ponoć patrza tylko na ciało więc luz..

Gość 1111222222233333333
dziewczyna o bardzo delikatnej urodzie uwazam ze miałas kiepskiego fotografa zdjecia bez charakteru-szczera opinia nie słuchaj tych co mówia zle

Gość juka666
jejku miały być szczere opinie, ja tak uważam a jak ty inaczej.. czemu w Polsce jak ktoś ma odmienne zdanie to jest bee??

każdemu sie podoba co innego... uroda jak dla mnie przecietna figura też, ale zgadzam sie ze kiepski fotograf chyba był. a tak naprawde to niektóra pięknośc z gazet wyglada gorzej tylko ja tak na okładeczce przerobią:)

Gość mam na sprzedaż
dziewczyne mozei tak jesli miła i inteligentna, ale predyspozycje do modelki - żenada

Gość cr7.... ktos mi ukradl nick
dziewczyna baaaaaaaaaaardzo, baaaaaaaardzo, baaaaaaaaardzo przeciętna, szczególnie twarz, włosy koszmarne, do tego w ogóle jest niefotogeniczna....fotki tez baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo srednie , a na tym co lezy na podłodze wygląda jak tania dziwka

Gość lakaajklaallaa
własnie wszytkie opinie sa wazne

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
te biale spodnie sa oblesnie sorry :( ale biel nie kazdy tyłek moze miec na sobie a Twoj akurat wygląda na zaduzy w tych spodniach, nie jest proporcjonalny do ramion. Grzywka paskudna, powinna byc ścięta na ukos bardziej wycieniowac włosy, podkreslic oczy od zewnątrz w kącikach by byly szersze, i koniecznie bardziej sie starac by zdjecia byly seksowne jak i naturalne :D troche nauki i bedzie git!

Gość zwyklym zelazkiem
ciało świetne, twarz pospolita. myślę, że lepiej byłoby bez grzywki i z makijażem jak na ostatnim zdjęciu. bez makijażu to bieda, oj bieda ... aha, to ostatnie zdjęcie to ani smaczku nie dodaje, ani kokieterii. dziewczyna wygląda jak lump. smaczek i kokieteria to jest jak są np. kabaretki, szpilki, np mała czarna z rozcięciem dającym do myślenia, perły i kok :) ja to tak widzę ;) może pokombinuj z fryzurą? bo bidnie jest.

Gość juka666
zgadzam się że to ostatnie zdjęcie to niewypał, ale w foto modelingu jak powiedział przedmówca komputer potrafi zdziałać cuda

Gość cr7.... ktos mi ukradl nick
i usuń tę grzywkę, bez Ci lepiej!!!!!

Gość brunetka 25
To juz tu kiedys bylo!!! Dokladnie to samo zdjecie i podobne pytanie! Czy ty autorze jestes jakims idiota? albo gorzej jakims psychopata i dostales fiola na punkcie tej laski, ze co jakis czas sie pytasz na forum czy ktos chcialby ja miec??

Gość Mineciarz
Stylista by ci się przydał :P

Gość dżisas......
trochę samokrytyki - dziewczyno - w fotomodelingu to ty kariery nie zrobisz, nie ośmieszaj się, brzydka nie jesteś, ale dp modelki Ci brakuje, oj brakuje i to baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo, przede wszytskim - ZMIEŃ FRYZURĘ - !!!!!! idź do fryzjera , bo z tego co widze to chyba sama sobie te grzywe wycielas - koooooooooooooszmar!!!!!!!!

Gość brunetka 25
albo wlasnie to ty jestes ta laska ze zdjecia i wklejasz co jakis czas te swoje zdjecia, zeby sobie samoocene podniesc, A widac zes zwykla wiesniara

Gość lakaajklaallaa

Gość Kaspiiiamn30
a widziliscie kiedykolwiek modelki na wybiegu jakiej sa niektóre urody?

Gość chyba ci sie
beznadziejna, nijaka, przeciętna do bólu szara mysz.

Gość brunetka 25
orginalnej:)

Gość juka666
nie wieśniara tylko dziewczyna ma odwagę spytać się o swój wygląd która z was miała by odwagę tak postąpić?? dziewczyna nie boi się krytyki

Gość robaczek41 in orange
musisz zmienic fryz, nie nosic bialych rurek tylko czarne,bo biale pogrubia. dodatkowo zrobic nowe lepsze zdjecie, umalowac sie w koncu ! niech ktos porzadny zrobi ci zdjecia i podrasuje photoshopem a laska będziesz jak ta lala. i wez jakas stylistke.z takimi ciuchami, szlau nie ma :o zobacz na inne laski na tej stronie. odjebane, zrobione. a ty taka szara mysz. podrasuj sie, a bedzie git.

Gość lakaajklaallaa
wszytko mnie interesuje złe i dobre

Gość brunetka 25
Odwage? ma chyba zero zasad moralnych, to chcialas napisac Zreszta jak napisalam nie robi tego pierwszy raz na tym forum