Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CMSN

Nic mi nie wychodzi

Polecane posty

Gość CMSN

Studia mi nie ida :o Wszyscy juz prawie pozaliczali sesje a ja wlasnie sie dowiedzialam ze nie zaliczylam poprawy. Jeszcze chyba nic nie udalo mi sie zaliczyc za pierwszym razem :o Najchetniej bym rzucila studia, ale przeciez cos w zyciu musze robic :o Staram sie a mi nie wychodzi :(

Gość a co studiujesz

Gość CMSN
finanse i rachunkowosc :o

znowu w życiu mi nie wyszło :o nie martw się, ja rzuciłam studia w kwietniu. zaliczyłam po drodze porządną depresję, psycholi, psychiatrów. teraz jestem zdrowa i szczęśliwa. i poznałam parę osób ktore porzuciły studia tak jak ja. studia są dla prostaków , którzy myślą, że staną się panami świata jak dostaną cholerny papierek WYŻSZe wykszt. a to nic nie daje jak sie nie ma znajomosci i doswiadczenia fachowego mam nadzieję, że udało mi się pocieszyć Cię jakby co to jeszcze poprawka we wrześniu. sesja i studia to ostatnia rzecz jakiej zazdroszczę ludziom :o

Gość CMSN
I co masz zamiar teraz robic w zyciu? Jeszcze nie jest u mnie tak zle, zeby chodzic do psychologa lub psychiatry. Chociaz np. moja mama tez przez studia zachorowala na nerwice ale jednak udalo jej sie je bardzo dobrze skonczyc. Ale ona byla zdolna a mi sie nic nie udaje :o A przez opinie ktora panuje bez studiow czula bym sie gorsza :( A ciagle mysle zeby je rzucic :o

Gość mmiuuuu miiiuuuu
ej, nie wszyscy muszą kończyć studia. rob to co byś chciala

Gość CMSN
wiem ze nie wszyscy musza ... Ale ja nie wiem co bym mogla robic. I to bez studiow :o Wiem tyle ze sobie nie radze :(