Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FiguraJakDziecko

Mam 19 lat a mam 160 wzrostu i figure dziecka...

Polecane posty

Gość FiguraJakDziecko

Co mam robic, bylam na badaniach wszystko ok, male mam piersi i tylek tez nie za duzy... co zrobic zeby chociaz zgrubnac ? nie wiem co mam juz robic mam rece jak patyki eh w ogole szkoda gadac, pomozcie moze jakies hormony itd ? a podkreslam ze jestes calkowicie zdrowa bo robilam badania na co tlyko sie dalo :/ pozdrawiam :(

Gość kotka222
ja mam 23 lata i wygladam jak 16 latka. niedlugo zaczynam staz w szpitalu i boje sie czy kto kolwiek bedzie mnie traktowal powaznie... bo nie raz jak gdzies ide to mi mowia na Ty jak dziecku... dodam ze koncze studia i za miesiac za maz wychodze - a wszyscy mnie taktuja jak dziecko przez ten wyglad

Gość FiguraJakDziecko
ale zrozum ze nie chodzi tlyko o twarz (twarzy tez wygladam jak dziecko ale to nie o to chodzi) ja zauwazylem ze niektore dzieci maja grubsze rece niz ja, ogolnie dzieci z podstawowki maja grubsze rece nogi niz ja wszystko :/

Gość kotka222
na ja mam 160 cm i waze 45 kg i twarz dziecka masakra

Gość a ja mam 27 lat i 158 oraz
ważę 50 kg.jednak twarz mam mlodą(nie dziecinną)zauważylam,że makijaz pomaga.

Gość kotka222
no ja zawsze mam jakis tam makijaz choby tusz do rzes bo gdyby nie to to by mysleli ze mam 13 :P

pomaga w nadaniu twarzy kobiecego wyglądu a także odpowiedni fryz i eleganckciuszki,szpilki itp.Wtedy raczej nie będą Cie traktować jak dzieciaka:P

Gość kotka222
najgorsze jest to ze mam jeszcze strasznie rzadkie wlosy z przeswitami ktpore strasznie wypadaja....jest to efektem farbowania od liceum bo chcialam wygladac doroslej...

Gość FiguraJakDziecko
panie ale ja chce poprawic figure, wygladam okropnie poproistu na 10 lzetnia dziewczynke, rozumiecie to ? masakra :(

więc pozostaje tylko się cieszyć,że się mlodo wygląda;)Lepiej wyglądac na mlodszą(nawet dużo mlodszą)niż na starszą niz się w rzeczywistości jest:oFajnie gdyby też np. w wieku50 lat wyglądalo się na 30 kilka;)

kotka a jaki masz naturalny kolor wlosów? Może żeby wlosy nie wypadaly zafunduj im porzadną kuracje odżywczą.Szkoda tracićwlsoy w tak mlodym wieku,no i już daj sobie spokój z frbowaniem:oNawet najlepsze farby nizczą wlosy a i tak zawsze najlepiej się wygląda w takim kolorze jaki dala nam natura:)

Gość FiguraJakDziecko
a jakie hormony mozna wziac ?

Gość a po jaką cholerę Ci
hormony kobieto??????????????????Po c się nimi truć????????????jedyne hormony jakie możesz brac to najwyzej tabsy antykoncepcyjne!Po to aby nie wpaść!

Gość FiguraJakDziecko
latwo powiedziec, a co bys powiedziala na to ze chlopak z ktorym jestem od 2 lat chce mnie zostawic bo wszyscy go od pedofila wyzywaja jak go widza ze mna ? nieraz to chcieli go pobic bo mysleli ze jest pedofilem pff tak smiejcie sie :/