Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam sie dlaczego

dlaczego pytam sie dlaczego SUKNIE MAJA

Polecane posty

dlaczego znikanl ponownie temat.Kto go usunal i dlaczego?

Gość kalanora
od wczoraj zadaje sobie to pytanie, jakies beznadziejne topicki o bzdurach istnieja, a ten temat,ktopry wg mnie bylpozyteczny znow zniknal...cenzura???na taki temat???chore...:/

moze moderatorzy sie wypowiedza? nie bylo tam obraz nikogo ale byla dyskusja. temat byl ciekawy i w miare sie odreanimowal po pierwszym usunietym.Nikt nie bedzie pisal po raz kolejny skoro i tam po jakims czasie temat zniknie!chore! dlaczego nie sa usuwane inne smieciowe tematy a tematy wazne znikaja?

ewelina o sukniach slubnych z kasztanowej od Malgorzaty Obajtek w Krakowie. temat budzil wiele kontrowersji ale byl wedlug mnie ciekawy! i nie rozumiem dlaczego po raz 2 przestal istniec? kto i dlaczego go usunal?

Gość moze dlatego
moze dlatego ze konkurencja probuje oczernic konkurencje??? generalnie fora sluza do zalatwiania spraw czysto biznesowych ostatnio.. mam nadzieje "ze kazdy ma swoj rozum".... :) jak mawiala moja babcia :)

Gość hmmmmmmmmmmm
no nie wytrzymam ten przestarzaly temat o sukniach z kasztanowej tez znikl.....ciekawe kiedy zniknie moj topic. ktos tu niezle cenzuruje,tylko nie rozumiem dlaczego? przeciez to wazne informacje dla przyszlych panien mlodych. czemu nie kasujecie topicow jak sie podoba moja suknia.od nich forum az plywa.... ehhh szkoda sie w ogole produkowac:(

Gość kalanora
Dziwne...Nudzi się komuś jednym słowem...

Gość kotka222
ja kupowalam buty slubne tam na kasztanowej gdzie te suknie mAja sprzedaja. buty super ladne i wygodne, suknie nie wiem bo nie kupowalam tam, ale spytalam sprzedawczynie czemu te suknie sa taka zla slawa owiane, a ona na to ze to firmy z konkurencji stworzyly taki zly wizerunek. ciekawe czy to prawda?

Gość nie nie nie nie nie

Gość znowu temat wykasowali
co za ludzie!!!!!

Gość Prwnik
Bo jak portal zostanie pozwany to będzie musiał ponosić dodatkowe koszty i męczyć się z prokuraturą. A potem poda wsze IP. Czy to nie wystarczający powód?