Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredne babsztylsko

nowe standardy podrywu?

Polecane posty

Gość wredne babsztylsko

ostatnio jakiegokolwiek chlopaka bym nie poznala, to na wejsciu slysze od niego kilka negatywnych komantarzy na temat mojego wygladu, zachowania, charakteru, a jak widzi ze mam to gdzies to zaczyna zasypywac mnie komplementami. czy to jakis nowy sposob na podryw, spawic by dziewczyna czula sie tak beznadziejna ze i na takiego palanta poleci?

Gość nie po prostu jestes chujowa

Gość wredne babsztylsko
skoro jestem taka chujowa to skad sie biora potem te komplementy? stwierdza, ze za duzo prawdy mi powiedzial i pora troche naklamac?

ta, czytałem o tym w jakimś czasopiśmie. Na początek chcą obniżyć twoją samoocenę, zyskując na tym na swojej ocenie. Ale to z jakichś kursów uwodzenia, więc będzie tego więcej :P Teraz ludzie nawet sznurowadła sami nie umieją zawiązać. Za dwa lata powstanie o tym program, telewizja was nauczy i jakiś psycholog trochę się powymądrza.

Gość Łatwo powiedziec
no niezle debile, widac ze banda idiotow kroczy coraz wieksza niezle sie usmiaem, metoda - obnizyc samoocene aby sprawic ze potem komplementy beda brzemiec naprawde mocno toz to zwykla manipulacja psychologiczna i terror

Gość wredne babsztylsko
jakas glupia technika, bo ja jak slysze cos takiego to jedyne co mam ochote zrobic to powiedziec, 'to po co w ogole ze mna rozmawiasz skoro ci sie nie podobam,az tak z toba zle ze musisz sie z brzydkimi dla ciebie kobietami umawiac,bo te atrakcyjne cie nie zechca' po czym odwrocic sie na piecie i sobie pojsc.

Gość wredne babsztylsko
tylko,ze jak zareaguje w podobny do tego sposob to oni stwierdzaja,ze na zartach sie nie znam i ze ladna ze mnie dziewczyna ale chyba troche przewrazliwiona.

Gość Łatwo powiedziec
akurat, takie cos dziala tylko to trzeba robic umiejetnie, inna sprawa ze to jest glupi sposob, ale funkcjonuje tez w innych sferach zycia i stamtad zostal niejako zaczerpniety. Tylko co z tgo jezeli ja kogos wyrwe na takie techniki, przeciez to nmiczego nie gwarantuje, a wrecz zaloze sie ze z tego pozniej jest samo zlo. BO w gruncie rzeczy kto uzywa takich technik? Ten kto chce wyruchac laske.

poszukaj sobie jakiegokolwiek forum o PUA albo NLS :classic_cool: jak człowiek czyta regularnie tematy o facetach nieudacznikach to zawsze ktośto zasugeruje podobno super skuteczne metody. kaza laska twoja w 15 minut :classic_cool: jak widać z tematu chyba nie. No chyba że im się po tych 15 minutach oddałaś? :D

Gość ssssssssssssssss
W sumie wszystko zaczeło sie od ksiązki "The game" by Neil Strauss A to co ci goście robią to rzucanie "negów" NIezły z tego biznes jest ;]

Gość wredne babsztylsko
hehe nie oddalam sie mu nigdy, zadnemu stosujacemu te metody wobec mnie. jakas super pewna siebie nie jestem,ale tez nie na tyle zdesperowana zeby napalic sie na kogos kto mnie obraza. chyba ze bylby to facet moich marzen to moze mowic do mnie co chce a ja i tak na niego leciec bede:)

Gość eee tam gadanie
musisz mieć jakieś wady skoro to widać na pierwszy rzut oka, palną coś a potem się zastanowią i żałują to też ci trochę wazeliny sprzedają anuż uda się poruchać

Gość wredne babsztylsko
ani przez chwile nie mowilam ze wad nie mam, ale po co podrywac dziewczyne ktora sie nie podoba,jak swiat jest pelen atrakcyjnych dziewczat, a jak widac ze i tej 'brzydkiej' sie nie porucha to po co dalej probowac?

Gość rerekumkumbec
miałam tak kiedys, koles podszedł do mnie ipowiedział, że mam krzywe rece hahahah na co je, ze pewnie nogi tez wiec sprawdzmy:) zatkało palanta:)

Gość kobieta_twych_marzen
ostatnio robilam wywiad z takim jednym. PUA :D Artysta od podrywu. Pierdzielił od rzeczy ( ciezko bylo to potem zebrac w sensowna calosc). Po wywiadzie standardowo w kawiarni zamowilismy jakies ciacho i druga kawe. I on zaczyna ze powinnam popracowac na swoim wygladem. pytam go o co chodzia on do mnie ze nie moze oderwac oczu od mojego biustu i się skupić nie mógł na wywiadzie. Dekolt miałam ale nie taki do pępka tylko normalny - w koncu bylam w pracy! Wiec smieje sie i mowie mu ze tanie bajery wciska. on sie rozesmial i polozyl reke na mojej rece. zdjęłam ją jak pająka i mówię do niego że jego teorie to on może sprzedawać za grubą kasę ale na dotykanie mnie trzeba sobie zasłużyć. A on ze swoim durnym tekstem o biuście i pchaniem się z łapami już ma minusa na tablicy wyników. Na co on że dotyk jest ważny i dlaczego się go boję. No i nie wytrzymałam, popatrzyłam przeciągle w oczy i mówię " przepraszam cię bardzo. Ja wolę jak faceci od razu przechodzą do rzeczy. Nie chciałbyś popieścić moich cycków?!" I najlepsze - on odpowiedział " bardzo chętnie może pójdziemy do mojego mieszkania". Wstałam i wyszłam. Co za debile. A on jest ponoć "specjalistą od uwodzenia" i mentorem prowadzącym szkolenia z tego zakresu. Idiota.....