Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annuj

Zglaszajcie zlodzieji benefitow

Polecane posty

Gość annuj

Podaje linka do strony gdzie mozna anonimowo zglosic zlodzieja benefitow.Wpisujcie sie ile osob juz zglosiliscie

Gość Pekaty paczek
o matko, zazdrosnico zawistna, daj sobie na luz, bo wrzodów dostaniesz.

Gość warszawakochanaaaa
ja zadnych wyrzutow nie bede miala, dzieki za link

Gość LOLOLOLOL
My tez proktologami nie jesteśmy i nie zajmujemy się hemoroidami. Złodziejstwo trza tępić.

Gość Pekaty paczek
a skad masz pewnosc ze komus sie jakies tam benefity nie naleza czy naleza? zajmij sie soba. ludzie jacy wy jestescie wscibscy. ja tez potepiam jak najbardziej oszustow benefitowych i kazdych innych, ale skad mozesz miec pewnosc kto naciaga a kto nie. nie badzcie zawistni. jak bys sie poczul, gdyby ktos zglosil Ciebie? pewnie byloby CI milo tracic czas i nerwy na tlumaczenia, prostowanie sytuacji. Jestem zdania zeby nie wpieprzac sie w czyjes sprawy i tyle. Kazdy ma swoj rozum i swoje sumienie.

Gość ale to akurat proste
latwo wytlumaczyc, bo jak ktos siedzi w uk 6 lat i od poczatku pracowal a teraz stracil prace to mu sie nalezy, a jak ktos przyjezdza z polski po socjale to gowno powinien dostac, takie jest moje zdanie. i takich trzeba tepic, czy mu sie nalezy, czy nie. bo przez lasnie takich teraz zmniejszaja zasilki socjalne, a na bezrobocie trzeba czekac tygodniami.

Gość O looooosie.. ...
Juz lece..sram po nogach.. bo mi przybedzie?czy ubedzie? a skad ja mam wiedziec czy biora?czy i sie nalezy czy nie? chyba listow im z reveniew nie czytam DO CHOLERY!

Gość O looooosie.. ...
A jesli im sie naleza to czemu mam tepic? Jakiz to zlodziej? oj zawisc kogos boli...

Gość madzialekaa
spox, ja tam pare osob zglosze!! nienawidze zlodzieji!!

Gość madzialekaa
co to sa k.. za pytania? adres, nin, data urodzenia???

Gość Co wy macie zamiast mozgu
A zeby i Was tak ktos podpieprzyl.. co za polska zawiść.. wstyd mi za Was bidoto!

Gość DO NIEUMIEJACYCH CZYTAC
tepimy zlodziejstwo i naciaganie. Nie wystepujemy przeciwko NALEZNYM benefitom :D Te osoby, ktore legalnie i zgodnie z prawem je pobieraja moga spac spokojnie :P Zlodziejaszki sie burza i pewnie boja :D ale sa uczciwi, ktorzy zglosza i benefitki pojda w niebyt a wiezienie zawisne nad glowa :D Trudno, za zlodziejstwo sie placi.

Gość Akurat czytac umiem
Ale to akurat proste-wyraznie napisal/a\ Ze trzeba takich tepic bez wzgledu czy mu sie nalezy czy nie!!

Gość ja zgłosiłam już 8
i jestem z siebie dumna!

czyli ze mozna po prostu wyjechac za granice nie pracowac i benefty dostawac:O i czemu ten co robi 6 lat za granica a ten co dopiero przyjechal i zaczal pracowac ma byc gorszy:O:O:O przeciez praccuje podatki placi wiec tak samo sie nalezy jak temu co juz 6 lat siedzi:O:O:O kazdy kiedys zaczynal i tu po prostu chyba jakas zazdrosc wyplywaa, nie wiem nienawisc,,zreszta kazdy kiedys za jakies tam przekrety beknie skoro nie prawde podaje, chyba za proste by to wszystko bylo, ilu moich znajomych zwracalo bo zle im wyliczyli haha ,,jednak Polak Polakowi psem\'\' znam takich co zarabiaja dobrze a wszystkim wszystkiego zazdroszcza i ze czemu oni tak duzo dostali a oni nie:O:O:O:Obrak slow... a mi szkoda czasu na wlazenie w czyjes zycie i psuce sobie krwi bo \'NIBY\' jemu sie nie nalezy, niech revenue zadecyduje:P

Gość wstyd666
wstyd

HAHAH...a teraz dajcie znac jak juz cos zrobia tym co ich zglaszacie ..mysliscie ze oni to wszystko sprawdzaja???? a wiecie ile zlosliwych ludzi to robi specjalnie..wystarczy tutaj poczytac:D:D donoscie dalej..moze sie czegos doczekacie:P:D

Gość no i taka prawda
Dokladnie! aby i Was ktos zglosil.. a chocby dla jaj.. tak samo z zawisci, jak i Wy to robicie! myslicie ze ludzie sa glupi i nie wpadna kto ich podpieprzyl? Wspolczuje kapusiom. Popieram przedmowcow. Kto ma beknac to bekne - w swoim czasie. Wtedy pewnie z wiekszym impetem, bo oszustom nalicza dodatkowe odsetki :)

Gość controversial
na pohybel donosicielom-gnijcie w swoim zgniłym świecie-zazdrośc zniszczy was doszczętnie-będziecie gnic powoli od środka,a potem tylko całkowity rozpad-popatrzcie na swoje twarze w lustrze-puste maski...

Gość to właśnie przez taKIE
myslenie musieliście wyjechać z kraju, w Polsce kradli, wszystko załatwiali "po znajomościach", nakradli, tolerowali złodzieji, a teraz musieliście zwiac żeby jakoś żyć, bo już nie ma za dużo co kraść. Tolerancja dla złodziejstwa i cwaniactwa, powoduje, że wszyscy wcześniej czy pózniej popadają w ruinę, ale wy jesteście to pokomuszą ciemnotą jeszcze która tego nie zrozumie, dopóki was nie zaczną okradac, wtedy płacz...

Gość i tak im nie przetlumaczysz
Dla nich zlodziejstwo = sprytne ustawienie sie w zyciu. Tylko nie zdaja sobie sprawy jak w zachodnich spoleczenstwach pietnuje sie takie postepowanie. Wychowane w "kulturce" PRL-u nadal beda twierdzic, ze sie nie "donosi". Ot ciemnota :D

Gość LOLOLOLOL
podobnie jest ze ściąganiem. Na zachodzie po prostu nei ma takiego procederu. W Polsce jak sobie ściągniesz od kolegi to wszystko super, dobra twoja.

Gość rece opadaja
a donosicielstwo czy na winnego czy nie jest git.. gratuluje polglowki..

Gość Polskie mendy
Chyba wam zle bardzo w zyciu bo czlowiek ktoremu jest dobrze i nie ma w tym celu nie posunie do tego zeby donosic na drugiego. Fuj

Gość ja nie donosze na drugiego
ja zglaszam zlodziejstwo :D :D :D

Gość Tfu. .
.

Gość do controversial
jak ci ktos ukradnie samochod to nie zglosisz tego na policje zeby nie zostac donosicielem, a jak ktos zglasza to znaczy ze zazdrosci zlodziejowi fury??? Nie rozumiesz ze jak ktos pobiera nienalezne mu swiadczenia to okrada cale spoleczenstwo? widocznie sam jestes zlodziejem skoro ich popierasz. sam popatrz w lustro, moze w oczach zobaczych choc cien rozumu.

Gość Jakiez to plytkie...