Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annuj

Zglaszajcie zlodzieji benefitow

Polecane posty

Gość do lelum i itp nadgorliwych
Anglicy sobie bez was poradza hehe http://wyborcza.pl/1,75477,13694739,Unia_Europejska_wedlug_Davida_Camerona__Kazdy_sam.html

Gość do wyzej--
a ty myslisz,ze lelumpolelum cos zrozumie?Ten typ to za wzor sie uwaza i nawet mysli,ze niedonosciele musza miec jakas korzysc z samego faktu niedonoszenia!

Gość lelumpolelum......
nie wiem czym szię szczycisz sucker. tym, że jesteś leniem? i skąd przypuszczenia, że wszyscy pracują po 12h i że im kręgosłupy wysiadają? a dla tych ostatnich właśnie to szacun. a ty jesteś nieudacznikiem życiowym, skoro masz tyle kursów ukończonych, a pracy jeszcze nie znalazłaś. widocznie nikt cię nie chce zatrudnić dziewczyno. założę się, że masz bardzo niską samoocenę, nie układa ci się w życiu osobistym i nie jesteś taka szczęśliwa jak to przedstawiasz. inaczej byś tak tego nie manifestowała. każdy psycholog ci to powie. no i każdy potwierdzi, że jesteś jednostką niedostosowaną społecznie z takim CV. i czym tu szpanować? chyba tylko wśród swoich....

Gość lelumpolelum......
do wyzej, nie, za wzór się nie uważam, a takich jak ty też nie niestety. do osoby powyżej. fajna filozofia. jak mi nie pasuje, to też mam się położyć na kanapę i kraść, a głupi pracują.... to jak wszyscy pójdą w twoje zacne ślady, to kto nas wyżywi??? na to komórek szarych zabrakło??? ukradł ci ktoś samochód, to nie donoś na niego tylko innemu ukradnij??? ależ to mądre rozwiązanie :D żal mi was, bo NIC sobą nie reprezentujecie. Czyli kim jesteście - ZERAMI

Gość enedueirabe
ah,lelumpolelum,zebys ty nie byla... mniej niz zero z takim zacietrzewieniem :O

Gość lelumpolelum......
twoja opinia i ocena mnie nie interesuje, bo przynajmniej jest zgodna z prawem. szukaj poklasku wsrod swoich

Gość enedueirabe
moja tez jest absolutnie zgodna z prawem :-) I z taka postawa,to dlaczego twoja opinia i ocena mialaby interesowac?!?

Gość lelumpolelum......
szkoda, że tylko po mnie powtarzasz ciągle. widać nic od siebie nie umiesz dodać

Gość do lelum i itp nadgorliwych
To nie ja napisalam,ze jestes zacietrzewiona,lelumpolelum-prawie zapomnialam o tym fajnym slowie-ale to prawda...Dalas swoja opinie,ze jestes jak najbardziej za donoszeniem .Nie wszyscy mysla tak samo,wiec przestan serwowac oceny typu ,kto co "soba reprezentuje,kto ile ma szarych komorek i kto jest zerem".

Gość Benefit sucker
No nie wiem czy to takie godne szacunku, ta praca po 12h. Raczej godne politowania. Tak przerabac zycie. Tez kiedys pracowalam dlugie godziny I teraz tylko zaluje, ze uplynely mi najlepsze lata, ale jak ktos chce z kilkoma funtami w skarpecie obudzic sie w wieku 60 lat I zapytac sie sirbie: gdzie jest moja mlodosc, zycie, to prosze bardzo. Wole chwile pobiedowac, skonczyc szkoly, potem pracowac po 8h za konkretna kase I cieszyc sie zyciem. Kazdy ma wybor.

Gość lelumpolelum......
sucker, kolejny raz. skąd przypuszczenie, że każdy haruje tyle. ludzie kończą szkoły zanim rozpoczynają karierę zawodową i znają język wyjeżdżając za granicę. nie wszyscy zaczynają od zera tak jak ty. a jak masz zaległości w edukacji to teraz musisz nadrobić. tylko niestety ktoś za twoje zaległości musi płacić. szkoda, że jesteż z tego dumna...

Gość ha ha-lelum
lepiej byc z siebie dumnym niz ...zakompleksionym!

Gość lelumpolelum......
ciekawa diagnoza. kolejna z resztą... i każda inna :) dawajcie dalej. podobno tyle czasu macie, a tu tylko jakieś wypociny ;)

Gość Benefit sucker
Taaaaaa......widac jak wszyscy znaka jezyk I maja tzw cieple posadki....haha Wiekszosc zapierdala w najgorzej plantnych emigranckich pracach, a Ty taki wyksztalcony I cala reszta tez. To ci powiem, ze ja tez, ale z pewnych wzgl sie powiedzmy przekwalifikowywuje.....niech ci bedzie ze z mopowania na ksiegowanie......haha. Racja, ktos musi zaplacic za moj rent I szkoly I wyobraz sobie, ze 8 lat placilam podatki, wiec czuje sie rozgrzeszona, a twoje zdanie I tobie podobnych mam gleboko w doopie. Przynajmniej chce mi sie uczyc, a nie tylko ogladac Polsat I biadolic, jak mi zle.....tak jak wiekszosc ludzi. Nie Wiem tez skad wnioskujesz, ze jestem z bezrobocia dumna. Ja uwazam ta sytuacje za przejsciowa I kazdemu zdarzyc sie moze. Moze jutro to ja bede zapieprzac na twoje bezrobocie. Poza tym gdybym pracowala I miala wplyt na to komu przypadna moje podatki, to wolalabym dac swojemu niz murzynstwu czy ciapactwu........ale wy wolicie im.....a tak naprawde nie macie nic do gadania I albo zapieprzac dalej albo wracac do PL, tam malo komu cos daja.......choc I wielu tez bedzie zyc z zasilku przez cale zycie. Polacy to takie zawistniki, ze odechciewa sie jakichkolwiek kontaktow......za funta by zabili.......zygac sie chce.....

Gość Benefit sucker
.....aha dodam, ze ja nic nie kradne. Wszystko jest zalatwione oficjalna droga wiec calujcie mnie w zadek!!!

Gość mylisz się sucker
możemy dużo zrobić. poczytaj wiadomości, to się przekonasz. nie wiem z jakimi ty ludźmi przebywasz, że większość polsat ogląda i narzeka. a dumą kipi z twoich wypowiedzi, dziwne, że tego nie widzisz. nie tylko dumą, ale też rasizmem (nikt cię nie nauczył, że nie ma czegoś takiego jak murzyństwo???!!!) i niską kulturą osobistą.

Gość sucker to po co
głos zabierasz nie na temat. przeczytaj sobie o czym mowa w wątku. chyba, że kombinujesz i podświadomie zaczęłąś się bronić. pewnie zasiłki pobierasz i dalej na mopie lecisz od czasu do czasu. nie wierzę, że żyjesz tylko z zasiłków. nie znam ani jednej takiej osoby, która sobie nie dorabia do kieszonkowego od królowej, więc daruj sobie ściemę, to nie miejsce na spowiedź publiczną. jak masz wyrzuty sumienia, to do kościólka się wybierz. nikogo nie interesuje twoja historia życiowa i ubogir cv i to jaka szczęśliwa teraz jesteś na bezrobociu. ty weź się zastanów co ty za bzdury wypisujesz.

Gość no jak widać każdy przebywa w
takim towarzystwie na jakie zasługuje. swój ciągnie do swego i sucker lepszym się poczuł i jedzie po koleżeństwu :D co ci do tych, co polsat oglądają? leż sobie na swojej councilowskiej kanapie i bbc oglądaj, proste ;)

Gość Benefit sucker
Moje cv jest bardzo bogate I nie mieszkam w kansilowym mieszkaniu. Wynajmuje, ale ladniutkie 1 pokojowe mieszkanko za ktore placi ostatnio krolowa Ela. Przyznam sie w sekrecie, ze dorabiam, ale nie na mopie. Tlumacze z pl na ang lub z ang na pl.......bo same wyksztalciuchy sie tu zjechaly. Fajnie miec kase I nie robic wlasciwie nic......haha I niech was z zawisci skwasi zawistniki...... W poniedzialek mam rozmowe o prace.....za 28000+benefity... na poczatek......taka w koncu jestem glupia I niewyksztalcona....... No ale szkoda gadac z polactwem, dlatego mam tylko kilku znajomych polakow, bo wiekszosc to zwykla zawistna cholota. Dobranoc I udlawcie sie na noc....hahahha

Gość sucker to po co
no właśnie. czyli do elit nie należysz i jesteś niestety złodziejem benefitów. uważaj tylko, żebyś nie spadła ze swojego wysokiego ego na IQ, bo będzie bolało. praca za 28000 to nie jest szczyt marzeń, więc nie wiem o co to halo.... poza tym w pierwszym wpisie chwaliłaś się, że królowa płaci nie tylko za wynajmowany pokój, a okazuje się że jednak nie masz ich więcej niż sztuk 1. no i czym tu błyszczeć? tym, że do tej pory niczego się w życiu nie dorobiłaś? no a co tam w życiu osobistym, bo jeszcze się nie chwaliłaś? ktoś wytrzymuje z taką zadufaną gwiazdeczką?

Gość sucker a twoi inteligentni
znajomi anglicy wiedzą, że jesteś zwykłym pasożytem społecznym? im się pochwal z czego i jak żyjesz, to na pewno urośniesz w ich oczach.... i wtedy już tylko znajomi od polsatu zostaną. najgorsze jest to, że trzeba w podziemiu żyć, maskę codziennie zakładać, znajomym kit wciskać, na forach internetowych się szczyczyć i gardzić innymi, a potem pod koniec dnia spojrzeć na to wszystko w lustrze.

Gość a lelumpolelumla to znaczy
... ś

Gość Benefit sucker
hahaha.......a wasz pokoik w domu z 5 innymi osobami ile kosztuje? 28000 to na poczatek......za 3 latka to juz bedzie z 35 I wiecej. Ah ksiegowa byc...... Alez was fqurwia ze ktos moze cos w zyciu chciec osiagnac I ma do tego predyspozycje I checi. Do lozku spac! Bo jutro znow na arbait!!! Trza wstac o 5....... Uooooooo!

Gość sucker to po co
oj oj! znowu się nożyce odezwały. kolejny dowód na to w jakich kręgach się obracasz. dzielenie flatu z kupą ludzi??? to menelstwo. skąd ty wiesz jak mieszkam, czy mieszkamy. akurat kupiłem dom tuż po przyjeździe tutaj za kasę, którą zarobiłem w Polsce. a tutaj mam być zamiar parę lat, firmę rozkręcę a potem wyjadę gdzieś do ciepłych krajów i będę wpadał do uk od czasu do czasu, żeby skontrolować. a ty może będziesz rozliczać może jakiś dział mojego przedsiębiorstwa. jakiś pokoik też ci mohę wynajać blisko zakładu, żeby taniej było. eh, to drobnomieszczaństwo.... jeszcze dobrze od mopa nie odrosła, a już niemal za arystokrację się uważa. dziewczyno, ty zejdź na ziemię zanim ci sodówka całkiem do głowy nie odbije. i nie naśmiewaj się z klasy, do której ty nawet nie należysz, a wyżej to możesz tylko popatrzeć, bo za 30 czy 35 tyś świata nie podbijesz. to średnie zarobki w kraju w którym ci przyszło mieszkać. księgowa- wow!!! :) nieźle mnie rozbawiłaś ty swoim wpisem. idę przypilnować swojej księgowej, bo jeszcze jej palma odbije :D

Gość blockhead
benefit sucker wlasnie widac jaka zadowolona jestes z bycia pasozytem. Te niezbyt udane przytyki, sarkazm, ironia...Co leczysz kompleksy probujac, niezbyt udolnie zreszta, dowalic innym? Zal mi ciebie sloneczko, bo probujesz sama przed soba tlumaczyc swoje zerowanie na innych. 8 lat placilas podatki? WOW powinni ci za to pomnik postawic i benefity dozywotnio zapewnic, bo przez 8 LAT PODATKI PLACILAS. Zalosna jestes tyle ci powiem

Gość spoko spoko loko
póki co zjawisko beneficiarstwa wśród społeczeństwa uk to 17%, a wśród cudzoziemców tylko 7%. co za tym idzie, benefit suckers to zdecydowana mniejszość i przechwalanie się tym, że jest się beneficiarzem, to skrajna beszczelność. ale jakoś trzeba sobie rekompensować niedowartościowanie. coś się nie chwali osoba tym życiem osobistym, a pytana już kilka razy. a co idzie za tym? brak satysfakcji na tym polu...

Gość Benefit sucker
Juz ja znam tych polskych biznesmanow........wyzysk jak w pl, cwaniactwo itd. Co do mojego zycia osobistego to ch wam do tego. Mnie nie interesuje z Kim sypiacie itd. Od razu widac mentalnosc polaczkow......do kosciolka hipokryci. Powiem tylko ze jestem b zadowolona z mojego zycia osobistego.....zdziwieni? Niektorych kocha sie za to jacy sa, a nie za to co ma..... Ale ktory polaczyna to zrozumie.

Gość hiehiehie
a ty to kto glupia poleczko? co za kretynka

Gość lelumpolelum......
wybranka, tylko urodzona w niewłaściwym kraju. skutek uboczny - ciągle polskiego jeszcze używa problem - brak identyfikacji narodowej

Gość ojtamojtammm
jak komuś się należy, to ok. ale ci, co państwo oszukują to zwykłe świnie. znam takich wielu i czekam aż wpadną. zarabiają 60 000 funtów rocznie, wykazują 20 000.... pazerność ludzka nie zna granic. zamiast cieszyć się, że można w końcu tu legalnie pracować, to jeszcze im mało. w głowie się nie mieści po prostu. nie wiem nawet jak to komentować. zwykłe złodziejstwo i już!!!