Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KXFP-207

Mój mąż chce kupić ścigacza!!!

Polecane posty

Gość cos mi tu nie gra
Tak, bycie normalnym wyklucza jeżdżenie szybko. Nie wiedziałeś? :O

ja czesto kursuje miedzy łodzia a świnojsciem i czesto na swojej drodze mijam motory i przez CB radio ciągle słychać ze nerki lecą czyli scigacze jada a co do tego ze na ulicy moze auto potrocic itp. ze schodów tez mozna spasc fakt ale nie o to chodzi motory sa strasznie niebezpieczne i koniec mój maż pieiedzial ostatnio " nasz syn nawet na motorynke nie wsiadzie "

Gość cos mi tu nie gra
E, no też nie przesadzajmy w tę stronę. Jak jadą sobie normalnym tempem brodaci panowie a'la ZZTop, :D zajmując normalnie jeden pas, to nie ma wielkiej różnicy w stosunku do jazdy autem. Jak się nie robi dziwnych rzeczy, typu slalomik między autami i jazda pomiędzy liniami podwójnej ciągłej, to jest ok.

Niech sobie mąż kupi. Nie powinnaś mu tego zabraniać. Jazda motocyklem to super przyjemność, tylko skoro nie miał nic wcześniej niech zacznie rzeczywiście od małej pojemności a nie od razu od R1!!!! I do pana od harleya - bez obrazy ale dla mnie motocykle na których jeździe się nogami do przodu są dla dziadków. Dorosły, poważny mężczyzna wie jakie niebezpieczeństwo wynika z jazdy ścigaczem i stara się zachować umiar.