Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaaddyy

MASAKRA!!!!

Polecane posty

Gość llaaddyy

Fatalnie sie czuje!!! Moj chlopak (1,5 roku razem) wczoraj przypadkowo przy luznej rozmowie wyznal mi ze nie podoba mu sie kształ mojej c..ki!! ja zla maksymalnie zaczelam sie wsciekac ze nigdy mu to nie przeszkadzalo itd I sie zaczelo On: ze rzadko dochodze, on tego nie widzi ze jest mi dobrze, ze my moze nie pasujemy.ostatnio odsuwal sie ode mnie i teraz wiem czemu:( Masarka bo: 1)zawsze ukladalo nam sie cudownie w tej sferze, mialam problemy z dochodzeniem to fakt, ale rozmawialismy o tym ze to nie dlatego ze mi zle. jestem "glosna" i pomyslowa kochanka-dawalam inaczej odczuc ze jest mi bosko!!! 2)to boli strasznie. jakby facetowi powiedziec ze jego rozmiar nie jest imponujacy 3)mowi ze jako mezczyzne jego to bardzo boli ze nie zaspokaja kobiety.sama potrafie a z nim nie. Wciekam sie bo jest najlepszym kochankiem jakiego moglam sobie wymarzyc. chyba za malo mu o tym mowilam. czuje sie winna wszyskiemu Pewnie ma kogos albo znudzil sie mna najprosciej.... nie dobrze mi

Gość llaaddyy
bo jestem zla, dlatego tak pisze. za duzo mysli w glowie naraz. sorki

Gość llaaddyy
chyba ja zrobie to pierwsza:(

Gość powiedz tak
ile macie lat?

Gość llaaddyy
ja 26 on 23 czuje sie okropnie, jak nikt:((( mam dosc duze powozenei u mezczyzn jestem instruktorka tanca....na figure nie narzekam, skonczone 2 uczelnie wyzsze, pracuje na 3 etatach...... ale w tym momencie to czuje sie najbrzydsza i najgorsza z kobiet na swiecie:(((

Gość llaaddyy
wybaczyc??? czy nie warto juz ufac i starac sie? najgorsze ze KOCHAM .... :/

Gość agatkaliseczek
pewnie tak jestes rozjechana ze masakra

Gość doradca 500 zł sie należy
hm, przykro to stwierdzić, ale głównie o to chodzi, że Twoja przestała mu się podobać. PRZESTAŁA. może porównał ją z inną, że ma takie wnioski? rzuć tego dzieciaka zanim on to zrobi. gdy facet mówi coś takiego kobiecie jest skończony i pozamiatane. Nie kocha!

Gość doradca 500 zł sie należy
nie podoba mi się kształt Twojej C = nie akceptuję Cie takiej jaka jesteś

Gość llaaddyy
nie akceptuje+ nie kocha. wlasciwie to ja zapytala czu mu sie podoba. on ze uwielbia moj tylek, kochac sie ze mna ale c.... mu sie nie podoba!!! teraz twierdzi z esama pytalam to jest szczery, mowi co mysli. ale przez 1,5 roku bylo wszystko wspaniale!:(

Gość llaaddyy
mowi ze jakby nie akceptowal to by nie byl ze mna tyle czasu. K....wa mam maksa. nie mam ochoty na zadnego faceta juz nigdy wiecej!;)

Gość agatkaliseczek
mowie ci moze ci sie rozjechała przez ten czas

Gość llaaddyy
chodzi o wyglad. mam dłuższe wargi sromowe.

Gość amozebytak
moze to jakies preludium do wycofania sie ze zwiazku??

Gość llaaddyy
z tym preludium to raczej tak. nie chce tego bardzo, ale k... bez przesady jak mozna tak dolowac swoja kobiete! idziemy dzis na rodzinna impreze. nie wiem jak mam sie zachowac po wczorajszej rozmowie, przedstawiac sie jako jego dziewczyna?????!!!!! ide sie robic na bostwo, niech wie co traci