Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjolog

Stara panna czy singiel - jak zwał tak zwał

Polecane posty

Gość socjolog

wychodzi na to samo

Gość o zesz w morde.....
Setunia----przybij piatke :D🖐️

Gość socjolog
no w sumie raczej ale setunia skończyłem wydzial prawa i administracji us więc jak widzisz z socjologia nie ma nic wspolnego poz tym nickiem więc cięta riposta ci nie wyszła stara panno ;)

Gość o zesz w morde.....
wyszla jak najbardziej, inaczej bys sie teraz tak nie tlumaczyl, zabolalo, oj zabolalo ;-)

Gość socjolog
wyszla by i to w 100% gdybym byl socjologiem albo mial takie wyksztalcenie - bo rzeczywiscie przegrana na maksa ale prawie się udalo starej pannie :D

Gość socjolog
setunia w sumie ledwo co skonczylem studia, mam 24 lata i dzieczyne od 1,5 roku i wspolne plany na życie ale postaram się ciebie nie zawieść ;)🖐️

prawo i administracja to prawie jak zarzadzanie i marketing:P no i pochwal sie stary kawalerze gdzie pracujesz?:P czy zostawili Cie po stazu gdzes w urzedzie:classic_cool:

Gość socjolog
potwierdzam setunia wszyscy którzy kończą prawo pracują conajwyżej jako pomocnicy murarzy ja też tak pewnie skończe :( :D

Gość socjolog
Dobra czas kończyć ta nierówną walkę bo setunia mnie niszczy sfrustrowana życiem jak wszytskie stare panny :DDDDDDDDD nara

Gość socjolog
Regularnie przywdziewam zaokrąglone, płaskie nakrycie głowy nabyte w drodze dziedziczenia po osobie legitymującej sie przynależnością do Ochotniczych Rezerw Mielicji Obywatelskiej i będącej ojcem jednego z moich rodziców

Gość lepiej bym
singiel męski to tez stara panna? :P

Gość czarny ekranik
wydzial prawa i administracji us czyżby był to skrót od uniwersytetu szczecińskiego? Tego samego który kadrę prawniczą ściąga z Poznania na wykłady bo u siebie niet? To może raczej się nie chwal? :P

Kosm...nie mowi sie \"bynajmniej\" tylko \"przynajmniej\" w tm kontekscie przynajmniej :)

Kosmiczak no sarkazm sarkazme ta \"lustracje\" uznalam za sarkazm :) no papapa czas sie pouczyc:P

Gość socjolog przybij piątkę
ale się starym pannom zagotowało w rondlu,,,, setunia te twoje riposty...nudne. reagujesz na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwą. czas spojrzeć prawdzie w oczy i powiedzieć sobie :tak jestem starą panną. żałosne jesteście z tym nazywaniem siebie Singielki, uahhaha. mężatka i matka

Gość eee tam moge byc i stara panna
mnie to wisi i powiewa ;P zadna duma byc mezatka ;P

no widze wlasnie jak tu reaguja inni;) szczegolniem pomaranze:P i kto tu jest zalosny?;) ja siebi enie nazywam ani singielka [bo tego okreslenia nie lubie] ani tez stara panna, bo nia sie nie czuje:)

a teraz dawaj setunia wytarte teksty starych panien typu: masz kompleksy , jestem sama bo tak chcę. prawda jest taka, że jeśli ktoś jest długo sam i nie mógł przez tyle lat znaleźć drugiej połowy, to coś jest z jego charakterem nie tak. wy oczywiśćie zawsze twierdzicie ,że jesteście idealne tylko trafiacie na beznadziejnych facetów. a może to jest tak,że was nie chcą bo macie jakieś wady wewn/bądź zewn tylko nie chcecie sobie tego uświadomić.

znam mądre i głupie mężatki znam też mądre i głupie stare panny bycie mężatką czy singlem nie chroni przed głupotą (a szkoda)

nie bede zadnych uartych tekstow przytaczala nie kwestionuje ze byc mozenei jestem stworzona do zycia w zwiazku:P moze musze trafic na kos takiego jak ja;)

Jezu,wymyślcie jakieś oryginalniejsze argumenty. socjolog ma rację a wy zaraz na niego jedziecie bo prawda zabolał. z ludźmi którzy są samotni ciężko się dogadać, oni nie rozumieją co to odpowiedzialność za drugą osobę, kompromisy. i im dłużej trwają w tym stanie to robią się coraz bardziej egoistyczni i trafiają często na równie egoistycznych. i koło się zamyka

Gość jezeli dla niektorych
kobiet jedydnym wyznacznikiem wartosci jest "czy ktos mnie chcial"... to lepiej byc stara panna ;P

ja sie swietnie ze wszystkimi dogaduje:) znam siebie lepiej niz Ty mnie czy ten pseudo socjolog:) nie mam czasu na pogawetki z Toba niestety;)