Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trikssi

Jelito Grube

Polecane posty

Gość Trikssi

Hej mam 19 lat i mam taki problem juz od dluższego czasu czuje taki jakby ucisk w podbrzuszu z lewej strony zauwazylam ze czuje to zwłaszcza wtedy gdy się denerwuje a że mam nerwice to bardzo często mnie nerwy dopadają...Też czasami się zdaza że idąc gdzies szybszym krokiem zwlaszcza po posiłku chwyta mnie taka jakby kolka w tym samym miejscu ..Apetyt mi dopisuje jak zawsze Jestem szczupła osoba ale apetyt to mam :) Nie chudne ...nic szczególnego w sumie sie nie dzieje. Też czasami pobolewa mnie podbrzusze ale tak przez chwilke kurczowo tylko.Wyprózniam się przynajmniej raz dziennie lecz zauwazylam ostatnio że stolec ma zmienioniony kształt albo jest bardziej rzadki..natomiast nie zaobserwowalam zadnej krwi ani niczego..Ogólnie to czuje się dobrze mam sporo energi..te objawy wyzej opisane nie przeszkadzaja mi w normalnym funkcjonowaniu heh...Jak myślicie co mi może dolegać..Odpiszcie jak uważacie .Pozdrawiam :)

Gość po trzech analach z Lepperem
wszystko dojdzie do normy

Gość Trikssi
Śpiewając buddyjskie mantry uruchamiam siłą woli ssanie w odbycie, aby wytworzyć glutaminian sodu w.y.d.m.u.c.h.u.j.ą.c nosem smarki zmieszane z przyswojoną analnie zawartością pięciokilowego worka soli

Gość Trikssi
Ja pytam poważnie a nie wy sobie jaja ze mnie robiecie !!!!!!!!!!! Nie rozumiecie ze jestem chora na nerwice poza tym jestem tez hihochondryczką i na prawde chce poznac zdanie na ten temat ale poważnych ludzi wy się sami analnie rznijcie z leperem i na dwa baty z kaczyńskimi .

Gość Trikssi
hipochondryczką miało byc

Gość J_Lo
mi to wyglada na jelito wrażliwe, zwłaszcza ze jesteś nerwowa osobą

Okrężnica , moze masz jakies nadkażenie czy coś Albo bakterie świrują :O

Gość mnbuh
zespol jelita drazliwego

Ozywiście chodzi o okrężnice zstępującą ;) Do lekarza idź bo to nie jest takie coś że mozna to olać

Tez bym powiedziała, ze masz zespół jelita nadwrażliwego, najlepiej idź do lekarza to wszystko będziesz wiedziała:) Mu tu Ci zawiele nie pomożemy

Gość Trikssi
Piszcie Prosze ...

Co Ci mamy jeszcze napisać? Że boli bo musi boleć:O Przeciez nikt Cie tu nie zbada przez monitor, idź do lekarza on Ci postawi diagnozę!

Gość Trikssi
tak tylko wiesz no moze ktos tez takie cos ma i tutaj napisze ... Boje Się ze to może byc rak ..jak myslisz ?? ..ehh

Przestan sobie wmawiać, ze to jest rak. Jak pójdziesz do lekarza to dopiero wtedy bedziesz pewna co Ci jest. Nie wydaje mi sie, ze to coś złego, gdybyś miała raka pewnie jeszcze inne objawy by temu towarzyszyły, poza tym troche zamłoda jesteś, żeby tak poważnie chorować, choć to nie jest żadna reguła. Tak jak pisałam moim zdaniem to jest zespół jelita nadwrażliwego, poczytaj o tym w internecie

Gość Trikssi
No wiesz byłam u lekarza w sumie nie jeden raz i mowilam jej o tym ze w tym miejscu czuje takie cos ale ona machnela ręką bo juz wiedziala ze jest ze mna cos nie tak że mam tą nerwice odrazu się skapnela bo przy badaniu kręgosłupa musialam wyprostować rece ,które zaczeły tak masakrycznie latac cale ..ogolnie cala drżalam ..wiec baka stwierdzila ze to z nerwow pewnie

Zmień lekarza, albo idź od razu do gastrologa prywatnie. Troche juz poznałam te środowisko lekarskie i powiem Ci, ze niektórzy maja właśnie takie podejście "boli- to znaczy że zyjesz" albo "boli bo musi bolec" i wtedy nawet skierowanie nie chca Ci dać. Nie lekceważ tych objawów, bo później możesz miec powazne problemy