Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000000000000000000000

Uwazacie ze jak chlopak i dziewczyna ...

Polecane posty

rzadziej się widują to ich związek może być lepszy w sensie , że będzie mniej sporów itd? bo do tej pory widywałam się z chłopakiem codziennie lub góra co 2 dzień i po roku zaczelismy się sprzeczać o głupoty i w ogole przestaje nam się układać... a jak się nie widzielismy ostatnio 5 dni to na następnym spotkaniu nie było alni jednej kłótni

:O dziwnie macie, jak się nie umiecie dogadywać to jak wyobrażacie sobie życie po ślubie ?

chyba coś w tym jest. ja żałuję, że spędzałam z moim chłopakiem za dużo czasu, bo on się przyzwyczaił i nie potrafi wytrzymać dnia beze mnie. a jak mu mówię , że dziś chcę pobyć sama to zaraz się obraża i podejrzewa że go zdradzam :( powinno się spotykać 2-3 razy w tygodniu. tak żeby umiar zachować, a z czasem można częściej

jeny a jak mamy zyc kiedys jak lada moment jak tak dalej pojdzie z nim zerwe? moze to nam pomoze takie chwilowe rzadsze spotkania i wszystko wroci do normy po jakims czasie?

my tez wlasnie mase czasu ze sobą spedzaliśmy, raz cały miesiąc bez ani jednego dnia przerwy... i teraz ja się duszę i on zapewne też, nie mogę nigdzie wyjść bo ten zaraz dzowni gdzie jestem co robie itd... chciałabym troszke swobody, on się denerwuje , ja tak samo...

Gość Pfffffffffffffff
Ja myślę, że to nie ma żadnego znaczenia. Kłótnie i spory są normalne- nigdy nie będzie cukierkowo. Ja z moim byłym widywałam się raz- dwa razy w tygodniu. Po trzech latach zdradził i zostawił dla innej, chociaż nic nie wskazywało na taki obrót sytuacji.

kłótnie bywają w związku zdrwosze niż cukierkowość:) wiem coś o tym;)

moj własnie rzadko mowi o co mu chodzi w prost, dopiero po moich naciskach powie :/

Gość mimamamammamaaaaa
No właśnie "Ja pierdole..." zawsze tylko on się odzywa pierwszy? ty nigdy? dlaczego tak?