Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 160cm

ILE WEDŁUG WAS WARTY JEST TEN KOMPLET ??!!! PODOBA WAM SIE??!!

Polecane posty

Gość 160cm
uuuupppp

Gość krówka ciagutka
za taką cenę warto kupić. Niektóre naprawdę fajne. Wydaje mi się,ze są warte więcej niz 200 , myslę ,że ok. 350 zł

Gość RóżaBezKolców
Niektóre rzeczy są na prawdę oryginalne, jak ta kamizleka czy fioletowa bluzka imprezowa albo skórzana czarna kurteczka:) Reszta juz mniej mi sie podoba, ale kwestia gustu:)

Gość Melissa02
Widac że Wixiara z Ciebie :P

Gość 160cm
Wixiara????????? eeeeee?????

Gość Melissa02
Blachara. Weekendy spędzasz w wiejskich dyskotekach

Gość Melissa02
Właśnie taki styl tam panuje: Dużo bieli, satyny i cekinów... Do tego krótko i goło

Gość hshdjhsdv
ale obciachowe szmaty, nie ciuchy

Gość hshdjhsdv
skórzana kurteczka, dobre sobie...:)

Gość ech ja tez nie mam
wiekszosc rzeczy jest tandetna mi sie poodbaja jedynie te biale sposnie z cropp.

Gość Melissa02
A i zapomniałabym pomarańczowa solarka i mocno pomalowane oczy... Zgadłam? ;)

Gość 4 od lewej
200 zł nie więcej. to nie jest skorzana kurtka, tylko ze skaju albo ze skory ekologicznej! i tak pewnie jakas tępa baba da za to więcej niż 200 zl i autorka topiku zarobi :o

ja bym nie kupiła. wiecie dlaczego ? jak widzę dużo błędów ortograficznych w akucji, to olewam. przykłady : urzywana. ala bąbka nie urzywana dekold łudka :o :o :o Riwer Island :o dalej nie czytałam :o moim zdaniem jeśli coś się wystawia na aukcję, to trzeba się postarać chociaż trochę :o

Gość kobietki
moze jedna- dwie rzeczy mi sie podobaja na tej aukcji. ciuchy w blacharskim stylu to nie dla mnie. poza tym razace bledy ortograficzne popelniane przez autorke tej aukcji sa naprawde zniechecajace... np.: - ZAKUPOCHOLICZKĄ - mogę Panią zaoferować - zwęrzyłam - bąbka - urzywana - łudka jak ktos tak pisze, to watpie czy potrafi dobrze liczyc....

Gość kobietki
robaczek, widze ze myslimy o tym samym ;)

Gość alexissssssss
pewnie dadza ponad 250zł niektóre za to, wg mnie nie jest ten zestaw wart wiecej jak 150zł, pierrwsze 5 rzeczy jest naprawdę fajnych, 7 i 8 rzecz moga być, spódniczka ładna nawet, ale pozostałe rzeczy to straszna tandeta i wiocha.............

Gość alexissssssss
że cekiny i biel to nie znaczy że blachara od razu, spokojnie panie i panowie :) ale te rzeczy po nr 8 to wiocha i tandeta, a ta bluzka nr 6, ta różowa i wiązana na szyi to coś okropnego

heheh, dokładnie ;) z tą różnicą, że forma: zakupoholiczką akurat jest dobrze napisana :P poezja :D nie sądziłam, że można tyle błędów w aukcji zrobić ;)

Gość kobietki
no co ty, ona napisala przez CH a nie samo H, to jest zle napisane :P

Gość alexissssssss
Przedstawie się - jestem ZAKUPOCHOLICZKĄ!!! przez 'ch' napisała, jest też rozmiar uniweralny.......

Gość a ja sama
no ale sory w ciucholandzie kupie w dobrym stanie oryginaly duzo taniej

Gość 160cm
mi sie te ciuszki podobają nie jestem typem blachary ale lubie sie wyruzniac, chyba nic w tym złego mi sie podobają, tylko nie wiem do jakiej ceny warto licytowac?? no fakt troszke błędów jest he he :-P ale ja licytuje ubrania a nie..... a poza tym czesto tez robie błędy, nie moznaludzi oceniac po pozorach, tak jak to teraz zrobiliscie ale oki, sama zapytałam o opinie :-P

Gość skokaskoka
widze ze na kafeterii same wielkie inteligencje siedzą, ideały zasrane, waszym zdaniem lepiej załozyc jakis szary worek i całe na czarno wymalowane pod mostem wyjebac sobie winko i poobgadywac zadbane laleczki z zazdrosci oczywiscie!!!!!!!!!!!!!!!!! bo one i aceta i rozrywke w młodosci mają!!! ktos was powinien poządnie przejebac to moze byście zmądrzały!!!!!!!!!

Gość djska
mi sie wydaje ze cos kolo 250-280zl

Gość djska
wiecie co mim zdaniem to wszytsko zalezy od urody dziewczyny ktors bedzie nosila te ciuchy, zauważyliście pewnie nie raz że na jednych kobietach niektóre ciuchy wygladaja elegancko czy tam słodko a na niektórych tandetnie. Bo jesli wlozy dziewczyna bluzke z paskiem z cekinami do zwyklych spodni, skromne buty na obcasie to wyglada spoko a jesli juz ma spalona twarz sloncem, blond platyne lub czarne wlosy ktore jej za cholere nie pasuja, usta rozowe, paznokcie 5 cm mini szpilki ta bluzke to wyglada bardzo tandetnie. Wysztko zależy od urody i umiaru. Ps. wlaśnie zdałam sobie sprawe że dziewczyny takie tandetne, plastiki mają zawsze włosy blond lub czarne, nigdy brązowe, czy rude. Hehee dziwne to jest. Ide się przefarbować na brąz:P

Gość kobietki
djska - w duzej mierze masz racje, zalezy jak te ciuchy zostana skomponowane i zalezy tez od wygladu dziewczyny.. ale dla mnie te ciuchy z aukcji tak calosciowo sa blacharskie i tyle. a z wlosami trafilas w dziesiatke :P

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ale szmaty! nie kupuj tego proszę!

Gość Adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com UWAGA! Zakładając konto wg tej instrukcji nie tylko zaczynasz zarabiać ale także wspierasz Rodzinne Domy Dziecka funkcjonujące w całej Polsce.