Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

nie wiem co odpisac

Polecane posty

poznałam wczoraj z kolezanka paru kolesi, kieli wieczor kawalerski i nas zapraszali itp, ale my pojechałysmy do domu, do innego miasta a oni zostali we Wrocku. I wczoraj sie umawialismy ze maja przyjechac do nas. Dzis rano napsiali smsa , ze cos tam i ja odpisałam jak po imprezie, czy zyja itp. teraz odpsali\" pomału dochodzimy do siebie. Teraz obiad i ciag dalszy imprezy. A wy jakie macie plany?\" i nie wiem co odpsiac, bo mam nadzije ze ejdnak nie przyjada bo ja dzis nie mgoe isc na balet i w ogole tu u mnie w miescie chujowe balety sa, i chciałabym tak cos odpsiac fajnego i smiesznego zebym na dretwa nie wyszła, to co radzicie mi odpisac? tylko prosze pomozcie:)

Gość doradca finansowy
odpisz poprostu , że Cię po wczorajszym pochwa piecze

z tym, ze się kasa na tel skończył denne...napisz, że dzisiaj masz do załatwienia ważne sprawy rodzinne i umówcie sie na kiedy indziej i w innym mieście gdzie są fajne balety.

tez tak myslałam, ale oni narazie nic nie mowia o tym ze maja tu przyjechac i nie wiem czy jednak nie chca czy czekaja az my sie przypomnimy taka głupia sytuacja