Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bancha

testy owulacyjne prosze o porade

Polecane posty

Gość bancha

wiem ze na forum juz jest masa podobnych tematow dotyczacych testow owulacyjnych jednak nie znalazlam odpowiedzi na wszystkie pytania .....jak to jest z tymi testami owulacyjnymi czy mozna im zaufac tj.podam przyklad moja siostra 2 cykle starala sie o dziecko przy pomocy testow owulacyjnych w kzdym z dwoch cykli test pokazal jej skok lh wiec tego samego dnia podjela wspolzycie jednak to zaplodnienia nie doszlo natomiast moja znajoma rowniez starajaca sie o dziecko przez trzy cykle uzywala testow owulacyjnych i ani razu test nie wykazal u niej skok lh w 4 cyklu postanowila ostatni raz wyprobowac testy owulacyjne jednak nadal nie wykazaly u nie skoku lh zmartwiona poszla do ginekologa i tam podczas badania doznala szoku bo okazalao sie ze jest w 4 tyg ciazy!!!!!!!!!!podsumowujac moja wypowiedz zastanawiam sie o co chodz w tych testach czy jesli nie wykazuja skoku lh( dodam iz kumpela robila je wedle instrukcji) to i tak kobieta moze miec jajeczkowanie???????????????????????????????++ja rowniez chce podjac starania o dziecko mam nieregularne cykle i nie wiem czy jest sens kupowac testy skoro moga klamac?????????

Gość bancha
bede wdzieczna o jakakolwiek odpowiedz w tym temacie....