Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kam.

Prezerwatywa + Stosunek przerywany ?

Polecane posty

Gość Kam.

Witam. Chciała bym spytać co sądzicie o prezerwatywie i stosunku przerywanym ? ;) Czy to daje 100% zabezpieczenia? ;] Wiem , wiem , że niektórzy będą się dziwić po co to .. No ale nie ufam z moim Ukochanym gumkom. ; p

Gość Kam.
Dzięki za odpowiedź ;).

Gość Pralinka 82
Gumki są fajne, jak kupicie durexy to można spokojnie na nich działać do końca. Mi nigdy nie pękły. Ważne jest , żeby zostawić wolne miejsce na koncu i żeby nie bylo tam powietrza. Pękają kiedy są nieumiejętnie nałożone albo jakieś taniochy przechowywane w zbyt niskiej lub wysokiej temperaturze. Noa jak przerwiecie to bedzie jeszcze lepiej, ale na pewno nie przyjemniej.

Gość Kam.
Heh . Ja zawsze kupuje w aptece ;) Durex Extra Safe :)

Gość serduszko puka w rytmie
my tez takich uzywamy i jest git extra safe nigdy nie pekla ;)

Gość Kam.
Wg nas wlaśnie te są najlepsze ; p Nigdy nie pękła.. Jakoś innym markom nie ufam . :)

Gość serduszko puka w rytmie
my tez tak uwazamy hehe ;) i zawsze prezerwatywa + przerywany :D

Gość Kam.
No właśnie ; ] .. Jakoś większość nie rozumie po co ten przerywany jak sie ma prezerwatywe .. Ja sie jednak boje jakoś . :) Zwłaszcza że nie dawno zaczęłam współzyć i mamusią zostać nie chce. :P

Gość Adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com UWAGA! Zakładając konto wg tej instrukcji nie tylko zaczynasz zarabiać ale także wspierasz Rodzinne Domy Dziecka funkcjonujące w całej Polsce.