Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trikssi

Czy to Jelito drażliwe czy cos powazniejszego czy co ??Prosze o Porady

Polecane posty

Gość Trikssi

Hej mam 19 lat i mam taki problem juz od dluższego czasu czuje taki jakby ucisk w podbrzuszu z lewej strony zauwazylam ze czuje to zwłaszcza wtedy gdy się denerwuje a że mam nerwice to bardzo często mnie nerwy dopadają...Też czasami się zdaza że idąc gdzies szybszym krokiem zwlaszcza po posiłku chwyta mnie taka jakby kolka w tym samym miejscu ..Apetyt mi dopisuje jak zawsze Jestem szczupła osoba ale apetyt to mam Nie chudne ...nic szczególnego w sumie sie nie dzieje. Też czasami pobolewa mnie podbrzusze ale tak przez chwilke kurczowo tylko.Wyprózniam się przynajmniej raz dziennie lecz zauwazylam ostatnio że stolec ma zmienioniony kształt albo jest bardziej rzadki..natomiast nie zaobserwowalam zadnej krwi ani niczego..Ogólnie to czuje się dobrze mam sporo energi..te objawy wyzej opisane nie przeszkadzaja mi w normalnym funkcjonowaniu heh...Jak myślicie co mi może dolegać..Odpiszcie jak uważacie .Pozdrawiam

Gość a ja sama
do lekarza nie na forum glupoty czytac

Gość Trikssi
Naprawde sporo mi pomoglas nie wpadlabym na to bez kitu hehe xDD... Plis niech mi ktos odp !

Gość Trikssi
Ile wlezie ;p Pozdro ;)

Gość Trikssi
No Odp mi ludziska moze ktos sie wypowie kto ma te jelita nadwrazliwe czy drzliwe czy jak tam ?????????????

Gość Trikssi
Kryyy no wezcie sie zmobilizujcie :D:D::DD:D

Gość Trikssi
Bardzo smieszne xD

Gość Trikssi
NO????

Gość Trikssi
Smyracz ja tu pisze powaznie chce pogadac z kims kto ma ta chorobe a ty sobie ze mnie tu beke krecisz ...Nie ładnie ;)

Gość Adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com UWAGA! Zakładając konto wg tej instrukcji nie tylko zaczynasz zarabiać ale także wspierasz Rodzinne Domy Dziecka funkcjonujące w całej Polsce.

Gość Trikssi
I co nikt nic nagle nie wie >????

Gość smer feta
nie musi to być od razu zespół jelita drażliwego

Gość smer feta
mogą to być wrzody żołądka lub dwunastnicy, ale równie dobrze mogą to być problemy ginekologiczne

Gość Trikssi
U gin byłam lekarz powiedział że wszystko jest ok i ze sie nie mam martwic ...okresy mam regularne i w ogole...

Gość smer feta
a byłaś z tym u lekarza ogólnego?

zdecydowanie nie wyglada to na IBSa, może to prostu zwykła reakcja na stres. [a propos krwi w stolcu - nie jest ona objawem IBS, więc jeśli się pojawi, to migiem do lekarza]

Gość Trikssi
No wiesz byłam u lekarza w sumie nie jeden raz i mowilam jej o tym ze w tym miejscu czuje takie cos ale ona machnela ręką bo juz wiedziala ze jest ze mna cos nie tak że mam tą nerwice odrazu się skapnela bo przy badaniu kręgosłupa musialam wyprostować rece ,które zaczeły tak masakrycznie latac cale ..ogolnie cala drżalam .stwierdzila u mnie nerwice lękową poza tym jestem hipochondryczką....Badał mi brzuch naciskała tam na rózne narządy i nic mnie nie bolało jak sie pytała a jak jej powiedziałam o tym że czuje jakies dziwne cos to powiedziała że tam jest jelito grube nic z tego nie zrobiła może uznała to że to tez na tle nerwowym...własnie zauwazyłam ze jak się nie denerwuje lub jak o tym nie myśle i jak sie skupiam na innych rzeczach to nie czuje tego...Co do krwi w kale to nie mam dokladnie patrze zawsze i nie zauwazyłam niczego.

Gość Słomeczkusia
Ktos jeszcze mi Odp ???