Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderiosa

czy to przejdzie studia odwolanie ...

Polecane posty

Gość asderiosa

Dzisiaj pisalam egzamin. Byl to ciezki przedmiot, ale jestem pewna ze na 3 zalicze :) no i banda kretynow dala sie zlapac z testami, ktore dostali od studentow dziennych ;/ Malo ze nie powiedzieli ze je maja calemu roku to jeszcze dali sie zlapac ;/ No i dr powiedziala ze anuluje nam egzamin i ze wszyscy maja 2 i zaprasza na poprawke. Moje pytanie jest takie. Czy warto sie odwolywac ? Co napisac ? Praktycznie caly rok pisal egzamin uczciwie ;/ a mi nie widzi sie pisac tego jeszcze raz bo wyjezdzam na wakacje ...

Gość asderiosa
No wlasnie tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony dlaczego grupa ludzi ma cierpiec za jednostke ;/

Gość 3rtb3
u nas na studiach była podobna sytuacja, winni sytuacji dostali wpierdol od chłopaków i poszli do profesora i wyjaśnili skąd to mieli i że tylko oni to mieli

Gość asderiosa
U nas tez pewnie dostana ale od dziewczyn bo to dziewczyny byly :p

Gość asderiosa
zreszta ja sie nie przejmuje zrobie loda dziekanowi i bedzie po wszystkim... juz nie jeden raz zdawałam tak egzaminy :)

Gość asderiosa
hahahah

Gość zawsze mozesz napisac
ale watpie by to cos dalo ... mnie tez czasem wkurza ta bezsilnosc studencka ;/ ktos w koncu powinien zabrac sie za lamanie praw studentow. A swoja droga dla mnie to chore ze przez kilku studentow, caly rok ma zaliczac jeszcze raz. Powinno sie ukarac tylko ich i po sprawie.

Gość za to uwielbiam ludzi z mojej
uczelni. Mamy stronke gdzie wszyscy wrzucaja materialy, zdjecia egzaminow, skany notatek z wykladow itp. Do wyboru, do koloru :D.

Gość ja tez bym napisala
a noz sie uda ;p

Gość asderiosa
Heh zdalam ten egzamin na 3 :) Niestety masa osob nie zdala bo wykladowca zrobil tak hardcorowy test, zeby sie zemscic ;/