Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulkaaaaa

czytam kaffe i plakac mi sie chce czy teraz kazdy juz zdradza?

Polecane posty

Gość urszulkaaaaa

jestem zalamana czy kazdy teraz zyje w zwiakzu w ktorym ktos zdradza? az sie boje to ja chyba jestem inna bo nie moglabym i te rady niektorych korzystaj z zycia ryczec mi sie chce chyba jestem ost kobieta na ziemi ktora nigdy nie moglaby zdradzic:O

Gość doradca 500 zł sie należy
nie przejmuj sie, to tylko chwilowa histeria

Gość Pfffffffffff
Ja też bym nie mogła zdradzić, co nie zmienia faktu że zostałam zdradzna, przez kogoś, kogo bym o to nie posądzała...

tez bym nigdy nie mogla zdradzic, nie wiem jak tam mozna :( nie rozumiem tego np\' to byl impuls\" , \"chwila\" itp ale ja zostałam zdradzona :(:(:( ( 4-ro letni związek )

Gość ja zostałam zdradzona
i sama też zdradziłam

Gość Pfffffffffff
Lenka13 jak po 3letnim związku. Minęło pół roku. Boli dalej. Dziś wyjątkowo. Pierwsze urodziny bez niego... Siedzę i myślę, że rok temu o tej porze....

Gość kujawiaczek
Pewnie, ze wszyscy zdradzaja.... przeciez jestemy tacy nowoczesni... zawsze tak bylo, tylko teraz wszystko widac, bo mamy komorki, internet, nasza-klase, kafeterei... ja swojej kobiety nigdy nie zdradze...

Gość amozebytak
my tam sie nie zdradzamy z moim facetem ...

Gość Ju pijana
Nie każdy. Bo nie każdy ma sposobność :P

Gość amozebytak
mysmy tyle czasu stracili, zeby sie w koncu znalezc= nie ma powodu do zdrady

Gość amozebytak
oczywiscie trudno powiedziec co bedzie KIEDYS...... :o

Gość Ju pijana
Ale tu nie chodzi o powód, że w związku coś nie tak czy w partnerze. Tylko o sposobność.

Gość Pfffffffffff
Ale zawsze przecież jest jakaś alternetywa- zdradzamy przeważnie, gdy coś jest nie tak. Czemu więc po prostu się nie rozstajemy, wybierając mniejsze zło? Mniej raniąc?

Gość amozebytak
No jak ktos chce zdradzic to sposobnosc bedzie zawsze. ALe zeby chcial to na ogol musi miec powod. Tez uwazam, ze lepiej sie rozstac, niz zdradzac. :o

Gość Pfffffffffff
Ale jesteśmy wielkimi egoistami. Zostawiamy sobie awaryjne wyjście. Najpierw zdrada- później powrót do stałego związku. Chyba, że osoba z którą zdradzimy okazuje się bardziej interesująca od stałego partnera. Tak przynajmniej ja na to patrzę, tak przynajmniej poczułam się potrkatowana. Bo jakoś ciężko mi uwierzyć w wymówkę "myślałem, że wcześniej to z Tobą załatwię."

Gość amozebytak
tak, uwazam, ze zdradzajac i tkwiac zarazem w zwiazku taka osoba zostawia sobie furtke, na wypadek, kiedy z tym nowym/nowa cos pojdzie nie tak... jest to zalosne, i zasluguje moim zdaniem na najgorsze slowa krytyki... a niestety takich przypadkow faktycznie teraz jest niemalo :o

Gość Pfffffffffff
Chociaż to jest chore.. Jesteś z kimś jakiś czas, kochasz go, a ranisz do cna... Już nawet ze względu na przeszłość powinno się zachować odrobinę szancunku do drugiej osoby... A jeszcze bardziej nie rozumiem, podejścia osób, które wiedzią, że ktoś ma partnera/ partnerkę i bez żadnych skrupułów idą z nim do łóżka...

Gość przyczyn zdrady jest wiele
Ja zdradziłam, żeby się odegrać za zdradę.

Gość kathrina ...
To co tutaj czytamy, to nic .... ja niestety mijam codziennie po drodze z pracy las, przy którym stoją panienki ... (nawet niezbyt urodowo) jaki one mają ruch w interesie!!!!! Samotny facet z obcą rejestracją, to prawie każdy się zatrzymuje ... Tiry to nawet nie zjeżdżają ... tylko na poboczu włącza awaryjne zasuwa firanki i jechane ... tak po prostu na ulicy ... :O Przypominam paniom, że to są Wasi mężowie ... :O :( To jeszcze gorsze .. uważam ... w dodatku mam CB radio to słyszę .. jak sobie polecają wzajemnie .. ta nie, tamta lepiej obciąga ... miałem każdą, polecam tą ... Obrzydzenie bierze ... :O

Gość amozebytak
ja nie wiem jak ci wszyscy faceci sie ich nie brzydza? to juz by poszli do jakiegos porzadnego burdelu, przynajmniej wieksza szansa, ze komus do domu chorobska nie przytargaja :o :o

Gość Ju pijana
Chodzi mi o to, że niekoniecznie trzeba zdradę planować - po prostu poznajesz fajnego gościa/fajną laskę i zdradzasz.

Gość kathrina ...
Ba! Tam też chodzą ... bez obawy ... :O Mało tego jadą nawet grupowo i losują kolejność, gdy zostaje tylko jedna .. :O brrr ...

Gość Pfffffffffff
Bo facet to świnia. Mózg zmienił swoje położenie, teraz centrum dowodzena znjaduje się w spodniach... Seks to potężna siła. Ale nie zapominajmy że za pieniądze kupisz seks, nie miłość.

Gość kathrina ...
Do burdelu też chodzą... niestety ... Dzisiejszy świat opiera się o seks i kasę ... Hmm ... A w hotelach jak jest? Jak mają konferencje, albo coś, to sami faceci ... każdemu oferują panienkę do pokoju ... i nie łudźcie się, że prawie żaden nie bierze .... :(

Gość amozebytak
ju pijana-> jesli sie jest osoba bez zasad, bez kregoslupa moralnego, egoista to pewno tak sie to odbywa jak piszesz; dzieki Bogu jednak nie kazdy czlowiek na ziemi taki jest

Gość amozebytak
jak spiewala rodowicz : seks plus pelna kasa i wtedy sukces jest ;)

Gość Pfffffffffff
Może nie każdy na świecie zdradza, ale większość z tych nie zdradzających jest zdradzana...