Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaa.

moze i Wy spotkaliscie sie z taka sytuacja ?

Polecane posty

Gość maaaa.

kiedy dziewczyna bierze slub ze swoim 1 chlopakiem ? Wiecie jak to sie skonczylo, czy nie zalowala ?:)

Gość aaaaaaaaasdfasdfasdf
o kurwa mać ale niespotykana sytuacja no :) Jeśli sie dobrali dobrze i jeśli żadne z nich nie jest egoistycznym skurwysynem z problemami psychicznymi to na pewno będzie ok :)

Gość doradca 500 zł sie należy
za pierwszym razem mozna dobrze trafić. To mniej wiecej jak strzelić 6-tkę w lotto- możliwe!!

ja wiem ....skończyło się to w Krakowie z plecakiem Campusa i dwoma kanapkami....może gdyby wzięła ślub z drugim chłopakiem to skończyłoby się to we Wrocławiu:O...ale gdybanie nie ma sensu!

Gość maaaa.
chodzi mi o to czy moze potem takie dziewczyny nie maja poczucia ze z kims innym mogloby byc lepiej ? w koncu zero doswiadczenia na ich koncie. Albo np zlosc o to ze facet mial jakies kobiety przed nia ? Co myslicie?

Gość amozebytak
to chyba naturalne, ze rodzi sie z czasem takie pytanie (po obu stronach); tak sadze....

Gość ja tam nie wiem
widziałam za to małżeństwa zawierane z powodu ciąży - obydwa sięrozpadły po ok. 2 latach. Mam znajomych, którzy prowadzali się ze sobą chyba od podstawówki, teraz mają po dwadzieścia parę lat, z nikim innym nie byli, są małżeństwem od dwóch lat bodajże, mają kilkumiesięczne dziecko i chyba są szczęśliwi. Ale ciekawa jestem czy wytrzymają ze sobą do końca. Ja bym tak nie mogła. Przed ślubem musiałam się wyszaleć...

Gość deko..
ja bym powiedziała że to jest norma:P

jezeli dobrze sie znacie to nic nie ma zanczenia po prostu jestescie dla siebie stworzeni i jezeli jest wam razem dobrze to robcie wszystko zeby to sie nie popsulo ...

Gość maaaa.
misiek pysiek ja uwazam ze moje pytania maja sens ;d. Chce wiedziec po prostu czy ciekawosc z czasem nie wygrala i dziewczyna zdradzila i takie tam ;) I nie musisz odp na moje glupie pytania :P

Gość czytaj forum
tu co i rusz się pojawiają tematy o zdradzie z powodu ciekawości jak by było z innym...

Gość Ekaterina
Ja znam kilka - zazwyczaj te osoby po kilku latach pluly sobie w brode ze nie sprobowaly z innym :(

Gość ale wy sie nakrecacie
ja biore ślub z pierwszym chłopakiem (poważnym i na długo). wcześniej nie miałam czasu na wiązanie sie i nie miałam stałych facetów :) Znam tez inne takie pary :)

Gość my tez jesteśmy dla siebie
pierwsi.