Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten który nie myje pleców

co krzyczycie w czasie orgazmu?

Polecane posty

Gość Ten który nie myje pleców

moja dziewczyna krzyczy "nie! nieeeee!' i idzie spać po tym :( a super ma , bo trwają u niej kilka minut

Gość pseudociacho
ja nie krzyczę. ewentualnie jęczę

Gość ritkA sasha margerita
jencze puki mam kątrolę nad tym co się dzieje, ale potem dochodzi do takiej przyjemności że nie mogę przestać wyć i raz kopnelam chlopaka w plecy :(

Gość a ja krzycze zawsze
kartofle po czypendziesiat!!!!!!!!!!!!!!!!! po czym moj chlopak wali mnie z piesci w ryj, zawsze mdleje po orgazmie;)

tak naprawde w czasie orgazmu nie ma jak cokolwiek powiedziec ani krzyczec;] ja osobiscie nie mam nic do powiedzenia w trakcie, ponieważ tak mi dobrze, że tylko sie zwijam w rulonik;] krzycza podobno te co udaja;]

Gość Conflux
Ta, krzyczą te co udają, jasne. Ja krzyczę i od razu udaję nie i to ze mówię, ze mam orgazm, to sie nie liczy? Bożeee, jak ja nienawidzę takiego gadania.

Gość niki....
ale gadacie bzdury przecież to normalne ze niektóre kobiety sa "ciche" a inne nie...

Gość cuzcuz
no czasem krzyczę, a czasem jest mi tak dobrze, że nawet oddechu złapać nie mogę i niemal się duszę:( to niebezpieczne :( :O

Gość Prorokee
Moja krzyczy: 1)Heil Hitler 2)Oh my fuhrer,Oh,Oh,my fuhrer..... Oraz podczas orgazmu analnego: 3) Zig Heil! Zig Heil! Zig Heil! Ponadto podniosi prawą ręke coś jakby na kształt starorzymskiego powitania lub pozdrowienia :classic_cool:

Gość ajaajaaa
A ja jęczę i krzyczę. Zawsze! Jest mi tak dobrze, ze nie potrafię tego ,,przemilczeć" te jeki sa niezależne ode mnie, urywane krzyki itp :)

Gość teresa trzepiecińska
a mnie niestety koorwa zostało z dawnych czasów 😭 i wykrzykuje PRECZ Z KOMUNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Żona tegoconiemyjepleców
Ja krzyczę: "Szybciej Zeniu, szybciej, bo mój stary zara przyjdzie!..."

To zależy z kim ten orgazm, ale jeszcze się nie pomyliłam krzycząc Stasiu będąc z Józkiem :classic_cool: :p

Gość ecch
moja krzyczy

Gość BAKAJ
A MOJA KRZYCZY ,NAPIERAJ DZIADU!!!!!!!!!!

Gość gość WW
czytam i widzę że kilka osób robi sobie jaja z orgazmu , lepiej by nie wchodzili do takich portali gdyż mają jeszcze dziecinny rozum mimo że niby są dorosłe.Zawsze powtarzałem i powtarzam , dziewczyna lat 15 a facet lat 20 to on jest tak naprawdę w jej wieku czyli lat 15 ona z kolei jest dojrzałą i wiekowo 20 letnią kobietą .Dzisiaj 15 latki w większości są naprawdę mądrzejsze inaczej patrzą już na świat jak chłopak 20 letni , on jeszcze ma zapędy małego dzieciaka a rozum niestety nie nadąża za wzrostem .Dlatego młoda kobieta nie powinna zaczynać znajomości chłopakiem 19, 20 , 23, letnim , gdyż zazwyczaj to jeszcze mentalnością i rozumem dziecka .Kobieta 18, 20 lat dla niej najlepszym partnerem to facet 25 27 lat , jest gwarancja że nie jest już dzieciakiem .

Gość gość
16:07 Masz racje. Jestem z facetem o rok starszym, w głowie ma gierki i epokę lodowcową. Ja lubię teatr, książki, kulturę, muzea. Nasze drogi powoli się rozchodzą, kwestia czasu. Odnośnie orgazmu. "Oł jea, o tak, pieprz mnie, o kur, mocniej, szybciej, ale mi dobrze, ala..."

Gość gość
Ooo ooo. ..aaa aa ... uuu. ..