Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczekuje powaznych iodoo

Kogo bardziej kochacie- matke czy ojca? Tylko szczere odpowiedzi!!

Polecane posty

Gość Oczekuje powaznych iodoo

Ja kocham obydwojga, ale wiekszy ból by mi sprawiła smierć ojca. Moze dlatego ze jest on głową rodziny i mam z nim niesamowity kontakt. Z matka też, ale do ojca wg mnie milosc jest inna.

Gość XYZ...Juleczka...XYZ
nie kocham ani matki ani ojca!!!!

Gość oczywiscie mame

Gość autorze nie pij już więcej
nie mam ojca nie mam wyboru

Gość ghjkl
miesiąc temu zmarł mój tata,i teraz tak myślę że bardziej kochałam tate,chociaż to może takie odczucie,bo mama żyje a taty mi teraz b brakuje

Oczywiście tatę. Rozumiemy się bez słów. Matka wyrządziła mi zbyt wiele krzywdy. Nie wiem czy ją kocham, ale jest moją matką i szanuję ją za to, że mnie urodziła, choć tego nie chciała.

Gość asasasd
MAMUSIĘ:)

Po równo mimo, że tata już nie żyje... ale dalej kocham ich tak samo mocno :)

Gość Trkusowa Truskawka
Mame, bo tata często robi awantury bez powodu, czepia się o wszystko, zachowuje się czasem jak dziecko i często mu się zdarza nie zrobić rzeczy, które ma zaplanowane, przez co później są pewne problemy i komplikacje. Bardzo często go nie ma w domu, z wyboru, nie że musi.. Nie mam z nim dobrego kontaktu... Nie rozmawiamy za dużo.. A chciałabym..

Gość zuza3232
Tatę,bez dwóch zdań.

Gość abyss walker
moja matka jest sparaliżowana a ojciec ma raka do tego obydwoje sa starzy trudno powiedziec na kim mi teraz bardziej zalezy :/

mamę, bo tatat jest egoistom i myśli o sobie tylko i zjada czekolada, rzadko dzieli się smakołykami a mama kobieta nie je tyle słodyczy i daje dzieciom

Ja i mama i ojca. Ale bardziej przezywam jak krzywda dzieje się ojcu tzn kiedy na przykład jest chory. Mama choruje non stop więc jestem juz przyzwyczajona, że jest chorowitka więc nie przezywam tego, ale jak ojca coś zlapie jakies chorobsko powazniejsze to bardzo sie martwie. Zgadzam się, że do ojca milość jest inna. Ja czasem mam wrazenie, że poki mam ojca to nie czuje w ogole potrzeby, żeby mieć partnera, bo ojciec daje mi duzo milosci. Dodam ze mam 24 lata :P