biala_dama 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 Od ponad 1,5 roku mam chłopaka. Jestem strasznie zazdrosna o spojrzenie na każdą dziewczynę. Tak się zagubiłam w tym wszystkim, że sama nie wiem, czy on patrzy na kogoś, bo po prostu tylko idzie, czy podziwia urodę. Mi mówi, że bardzo mu się podobam, nie muszę się malować, żeby być dla niego piękna itp, ale ciągle czuję presję, boję się wyjść z nim gdziekolwiek, bo obawiam się, że zaraz znajdzie się jakaś tzw \"królowa balu\", która mogłaby podobać się mężczyznom. On niby twierdzi, że takie wypicowane mu się nie podobają, ale może mówi to tylko przy mnie ? Sama nie wiem dlaczego tak jest, wiele osób mówiło mi, że jestem atrakcyjna, przyciągam uwagę, czy to koledzy, czy koleżanki, czy nawet znajomi moich rodziców (no i oczywiście chłopak, któremu przeszkadza np to, jak założę krótką spódnicę, spodenki, bo gdy idziemy to mężczyźni się oglądają za mną). Nie pomyślcie, że się chwalę, że jestem taka i nie taka, bo chciałabym przedstawić sytuację w jak największych szczegółach, a poza tym gdybym była pewna swojej urody w 100% to nie miałabym chyba wyżej opisanego problemu? Nie wiem dlaczego tak się dzieje, w poprzednich związkach nie miałam takich problemów, może wzięło się to stąd, że na początku związku powiedział o mojej koleżance, że jest \"niezła\", i były jeszcze z 2 podobne przypadki na początku związku, i do tej pory siedzi mi to w głowie, dlaczego on tak powiedział, myślał, czy ja mu nie wystarczam? Nawet nie chcę oglądać tv ani żadnych filmów, żeby nie pojawiła się tam jakaś \"cizia\". Kiedy tylko zobaczę coś takiego, od razu wyłączam :/ W upał nawet nie ma mowy, żebym wyszła z nim na miasto, bo pełno jest skąpo ubranych dziewczyn i od razu byłaby awantura. Zaczęłam chodzić właśnie na terapię, może to mi pomoże. Najgorsze jest to, że przez pewien czas to jest uśpione, a potem wraca i niesamowicie wybucham. On twierdzi, że żadna inna go nie interesuje, ale już tyle naczytałam się, że mężczyźni kłamią tak tylko przy swoich kobietach. Prosiłabym o radę, bo sama nie wiem czy on tak robi, czy to ja wszystko widzę w złym świetle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach