maaartulkaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 ja stosowałam je raz , odcekalismy 20 min. nawet nic się nie pieniły , ogolnie jestem zadowolona . A co z duraxami performa ? jak to jest u was przedluzaja o wiele stosunek ? czy to prawda ze sa one bezpieczniejsze niz zwykle prezerwatywy? czy sa wytrzymałe ? sprawdaja sie gdy ktos probuje extremalnego seksu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to seks ekstremalny Napisano Czerwiec 27, 2009 na skałkach w powietrzu? prezerwatywy się nie pienią. a performa są do dupy bo nie można w nim dojść ani kobieta ani meżczyzna. chyba ze ktos robi zawsze falstart to moze sie sprawdzają, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaartulkaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 globulki sie nie pieniły !!! wyraznie napisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaartulkaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 no ekstremalny w przenosni ? nie wiesz co to ? duzo pozycji w jedym czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 chyba jestem slepa :| gdzie napisalas o globulkach ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abcanabcabc Napisano Czerwiec 27, 2009 chyba zapomniala napisac bo rzeczywsicie nie jest napisane;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaartulkaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 nom zapomnialam przepraszam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abcanabcabc Napisano Czerwiec 27, 2009 luzik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach