Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam na całe życie - chyba tak

Nigdy nie miałem dziewczyny bo.................. ..............nie ufam kobietom

Polecane posty

Mam chyba problem ze sobą jakiś :( Z jednej strony chciałbym kochać , mam prawdziwe serce , dobre , czułe i wrażliwe. Nie skrzywdziłem nigdy nikogo a jeżeli nawet tak się stało to zawsze przeprosiłem. Jednak moje serce chyba będzie skazane na cierpienie. Cierpienie , które przyjmnie widmo samotności. Do końca zycia ! Nie jest to tekst rozpaczy nastolatka czy też bardziej nastolatki która przechodzi burze hormonów. Mam 23 lata ale pod wzgledem dojrzałości emocjonalnej jestem sporo wyżej. Nigdy nie miałem dziewczyny i jest spora szansa na to że tak juz pozostanie. A wszystko dlatego że nie ufam dziewczynom. Wszędzie gdzie czytam portale na temat kobiet spotykam się z dwulicowością , materializmem , kłamstwem oraz najgorszą - zdradą ! Takie sytuacje znam także z życia realnego. Ludzie nie maja teraz serca , tworza związki tylko po to aby zapewnić sobie dostatnie zycie. Ale miłości w nich nie ma. Każda ma kochanka , myśli o innym. Z mężem sie nie rozwiedzie nawet gdy ten bedzie skurwysynem. Dlaczego ? Bo maja wspólny dom i samochód. Przesrane być człowiekiem staroświeckim , wierzacym w to że miłośc istnieje.

Gość grazz
ludzie sa rozni . Nawet jesli wiekszosc kobiet jest rozwiązła czy materilistyczna to nie wszystkie takie są. Co prawda mało jest porzadnych kobiet , ale zawsze sie takie znajdą

bo miłość istnieje tylko przychodzi wtedy gdy się jej nie spodziewamy i to nie jest bajka-mam 29 lat i szczęśliwa rodzinę i kiedy spotkałam przyszłego meża wcale nie myślałam o tym:)zaufaj ludziom a wygrasz

Gość Damian19L
Cześć . Powiem ci tak ja mam tak samo jak ty . Także mam prawdziwe serce dobre , także jestem wrażliwy i to bardzo aż czasami za bardzo . Nie ufasz kobietą ? witaj w klubie , teraz nie ma takich kobiet jak kiedyś , zdazają sie wyjątki kobiety które także kochają naprawdę i chcą być kochane nie zwłącznie na to czy jesteś biedny czy bogaty . Ale coraz więcej teraz kobiet patrzy na samochód , dom , pieniądze, a nie powinno być tak . Ja miałem dziewczynę trzy lata temu kochała mnie bardzo ja ją także lecz szczęście długo nie trwało , miała wypadek i mi umarła . Od tego czasu jestem sam mam 19 lat , mam nadzieję wielką że kiedyś ktoś mnie Pokocha , ty także znajdziesz tą jedyną uwierz w siebie , Napisałeś że przesrane być człowiekiem wierzącym że miłość istnieje , Nie prawda , bardzo dobrze ze w Miłość wierzysz , takich ludzi powinno być więcej , dużo o tobie dobrego świadczy po tym co napisałeś . Ktoś na dole napisał że mało jest porządnych kobiet tak zgodzę sie z tym , kobiety zarazem faceci nie mówię że wszyscy ale są tacy co wypowiadają , słowa Kocham ... nie wiedząc co tak naprawdę te słowa zanczą . Na pewno znajdziesz tą jedyną . Pozdrawiam .

E TAM... JAK PODSZKOLISZ SIE TROSZKE W MOJEJ SZKOLESMYRANIA,TO KAZDA BEDZIE TWOJA:classic_cool: JAK JA OCZARUJESZ SMYRANIEM PO BRZUSZKU..:classic_cool:

A faceci niby są lepsi ? :/ I u kobiet i u mężczyzn jest ta sama śpiewka. Jednak co muszę powiedzieć, żal mi Ciebie, bo wzorujesz się na innych jak jakiś zaślepiony matoł zamiast samemu spróbować ;]

Gość Damian19L
Cytuję " A faceci niby są lepsi ? :/ I u kobiet i u mężczyzn jest ta sama śpiewka. Jednak co muszę powiedzieć, żal mi Ciebie, bo wzorujesz się na innych jak jakiś zaślepiony matoł zamiast samemu spróbować ;] " Faceci nie są lepsi ale nie każdy facet to świnia , może kolega miał dużo nie powodzeń w życiu może to dlatego tak się dzieje ? , Nie pisz dziewczyno głupich słów " zal mi ciebie " bo to załosne jest .

Raz to że nie powiedziałam, że wszyscy, bo fakt tak nie jest. Dwa - naucz się czytać chłopczyku, sam przecież mówi, że nigdy nie miał dziewczyny, więc skąd ma wiedzieć jaka jest prawda. Skoro sugeruje się na narzekaniach swoich kolegów i na portalach zamiast sprawdzić samemu to wybacz,ale dla mnie to jest żałosne :/ To tak jakby oglądał życie przez szybę. Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli ;)

Gość Ave 666
jestes wspanialym mezczyzna:)moj chlopak jest taki sam jak Ty kochany czlowiek i ma kochana i szczera a przede wszystkim bezwzglednie wierna kobiete-mnie. nie kreca mnie inni mezczyzni,nie mysle o zadnym innym i myslec nie bede,miedzy nami jest ogromna i szczera milosc,nie zalezy mi na materializmie-oboje studiujemy przedmioty scisle,oboje pochodzimy z rodzin robotniczych w tym On ma ojca alkoholika ale wspieram Go w tym ciezkim losie:( ja nigdy nie ufalam mezczyznom dopuki nie spotkalam Jego,swojego Idealu. wierze ze i do Ciebie los sie usmiechnie i natrafisz na kobiete mojego pokroju,ktora potrafi kochac szczerze,ponad wszystko i dzieki temu uczuciu utracic popędy do innych mezczyzn ps nie jestem staroswiecka,moherowa itp,mam lewicowe poglady ale romantyczna osobowosc:(

Naprawdę chłopaku nie zamykaj się w sobie. Daj sobie szansę na miłość.. Wiadomo bywa różnie fakt, ale też jest duża szansa, że spotkasz kobietę swojego życia :) No do boju !!! ;)

Gość Tondernik
przybij pionę baby to chooje

nawet kiedys mnie taka dziewczyna poderwała , bylem zachwycony , a jak poszliśmy do hotelu to się okazalo , że to tranwestytka miała resztki penisa jeszcze w majtkach i zero biustu [ miał podobno jej dopiero urosnąć. ech życie...

Gość Damian19L
Rozumiem Kasiu Kolego jeżeli jeszcze chodzi o zaufanie , na zaufanie trzeba zasłuzyć. wyjdz na miasto lub idz na imprezę jakąś poznaj kogoś :) może akurat ci się ufa , zaczniesz się spotykać i wszystko się ułoży zaufasz w końcu ona tobie także jeżeli naprawdę jesteś taki jak opisujesz . I weś się w garść , nigdy nic nie osiągniesz siedząc .

Gość tego typu rozmowy
są kompletnie bez sensu tez mówiłam, że nigdy więcej...do czasu aż trafiłam na NIEGO. Zaufać było baardzo trudno, tylko nie zaufać - było bez sensu :D