Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominick

Pomożcie mam problem z kuzynką

Polecane posty

Od tygodnia kuzynka szantażuje mnie że mam założyć konto na NK, narobiła mi nawet troche zdjęć z zaskoczenia i grozi że jeśli po dobroci nie założę konta to ona zrobi to za mnie. Ale ja się wstydzę i w ogóle jakoś nie leży mi pokazywanie się w necie, poradźcie mi co zrobić, może Was ktoś też w taki sposób szantażował??? Pozdro

Gość żmij-ka
przeciez mozesz załozyć konto bez zdjęcia :) albo nawet jak musi byc zdjęcie to zrób sobie tyłem :) ale po ciemku he he he - nie musisz byc na nim rozpoznawalną osobą, albo wrzuć zdęcie swojego nosa, albo oka (obetnij z jakiegoś) proste chyba lepsze to, niz zeby kuzynka zrobiła Tobie konto i nim zarządzała znając hasła itd

Chyba za spontanicznie założyłem ten temat ;p Wyjść typu profil bez fotki itp jest dużo ale myślę raczej jak tu inaczej wybić kuzynce z głowy takie akcje...... zwłaszcza że ona jest twarda i lubi ustawiać nawet swoją babcię

Gość żmij-ka
tak, najlepiej zamknij ja w piwnicy na dwa dni - może pomoze :o

Gość żmij-ka
powiedz, ze sobie nie zyczysz, zeby zakąłdała za ciebie konto, bo jak to zrobi to zgłosisz sprawe do sądu (juz było takich pare w historii nk) podszywanie sie pod kogos jest oszustwem i przestepstwem karanym w naszym kraju!

Gość bujaj sie frajerze
a co ty chcesz kuzynkę zerżnąć ?

Dobra bez jaj, niezły pomysł z tym sądem ale czy wypada tak straszyć własną kuzynkę zwłaszcza że łączą nas fajne wspomnienia? :>

Gość żmij-ka
a co to za straszenie - nie rzyczysz sobie i koniec, a jak ona tego nie uszanuje to bedzie miała problem! wszystko w temat. jak może Cie szantazować?? to głupota jest. Skoro sie lubicie i wogóle to powinna to zrozumiec, ze nie chcesz!!!

O wiem jak co zrobię, pokażę jej tą dyskusję jak znowu do mnie przyleci. Publiczne opinie może ją przekonają że nie warto mnie szatażować :]

No pokazałem jej dyskusję. Strzeliła focha i teraz się nie odzywa do mnie. Czy tak to miało być? Co zrobić bo nie chciałbym stracić takiego powiernika zmartwień jaką jest Ona, moja kuzynka Paula...