Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurek ogorek

Co odpowiadać, gdy facet pyta czy jest przystojny?

Polecane posty

Gość jurek ogorek

widzielismy sie dopiero 2 razy wczoraj dzwonil do mnie, gadalismy o wszystkim i niczym, no i pyta sie czy wedlug mnie jest przystojny, ile bym mu dala w jakiejs tam skali.... no i mnie zatkalo. co ja mam podnosic jego ego w takiej sytuacji? pfff jest przystojny, hmm no chyba mi sie podoba, ale co w takim momencie odpowiadac? nie chce zeby myslal ze sikam na jego widok :o bo nie sikam ;)

A tak serio, to ja bym sie nie wdawala w szczegoly tylko powiedziala cos w stylu: mozesz sie podobac a od szacowania w skali bym sie jakos wykrecila :P

Gość ...efe..fe.
kiedys tez sie mnie jeden kolo pytal ile dostanie pktow w skali 1-10. Powiedzialam ze 1,75 i sie odjebal.

Gość doradca 500 zł sie należy
nie wiem co odpowiadac, ale wiem o czym to swiadczy: facet jest bardziej skupiony na sobie niż na tobie, ma potrzebe potwierdzania swojej atrakcyjnosci co swiadczy o brakach/komplekasch facet ma sie zachwycac kobieta a nie samym soba!

Gość jurek ogorek
nie jestem gej hehe boje sie ze jak mu powiem, ze jest fajny ahh ohh to mu szajba odbije ;)

Gość jurek ogorek
no wlasnie, po pierwszym spotkaniu zaraz smsy co o nim mysle, jak pierwesze wrazenie, czy wpadl mi w oko bla bla bla jakos sie zawsze wykrecalam, bo kurcze uwazam ze to jest za wczesnie na to zebym ja miala sie zachwycac jego osoba....

"jest za wczesnie na to zebym ja miala sie zachwycac jego osoba" slusznie rozumujesz. A tak w ogole to dziecinny jest ten koles.

Albo sama mu zadaj takie glupie pytanie. Jak powie ze masz 8/10 na przyklad, to powiedz ze go oceniasz podobnie i tyle ;)

Gość jurek ogorek
najchetniej to nic bym nie odpowiadala wczoraj zaczelam sie smiac i powiedzialam ze oczywiscie ze 11/10 :D ehh poza takimi paroma glupimi akcjami jest naprawde calkiem w porzadku :)