Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju..........................

Oryginalny pomysł na podryw?

Polecane posty

Gość Alter gościnnie
Justyś, wiesz, że mi się śniłaś dzisiejszej nocy :D. Chyba mi się porobiło coś z głową, bo to juz kolejny sen o kimś w odstępie kilku dni. A wcześniej jak coś mi się śniło raz na pół roku to góra, do tego nie pamiętałem na ogół. A ten zapamiętałem, jak i poprzednie :classic_cool:.

Gość Alter gościnnie
Częstotliwością zmian Twoich myśli Sami :o. Zresztą whatever, nevermind :(.

Gość Alter gościnnie
Wiedziałem, ale przeraża mnie to, ze potrafisz w ciągu tygodnia diametralnie zmienić zdanie. Tak jest zawsze, ze wszystkim :o. Albo po prostu często kłamiesz, taka opcja też istnieje (całkiem prawdopodobna) :(.

Gość Alter gościnnie
Choć tak prawdę mówiąc jakiś czas temu uwierzyłem Ci, ze Ci na gostku zależy. Hm, głupi jestem, wiem :o.

Gość Alter gościnnie
Eh, co ja piszę. Ty potrafisz zmienić zdanie o 180 stopni w ciągu jednego dnia, nie, nawet w ciągu jednej godziny :o. Masakra :o.

czy ja kiedyś napisałam ze Go kocham? o ile dobrze napisałąm ze czuje sie jak desperatka,wiec z łaski swojej Alter powstrzymaj sie od komentarzy na mój temat:)

Gość Alter gościnnie
Eh, szkoda gadać. Chcesz żeby ktoś coś szanował, a sama tego nie szanujesz :o.

Alter, a co Ci się śniło dokładniej? Pewnie po tym, co Ci Ike pisała pod moim nickiem. :D :P

Gość Alter gościnnie
I o jakiej łasce Ty piszesz? Ja, miłosierny? Daj spokój :(.

Nie pomylił mawronka Alter znowu chce bym poczuła sie żle i beznadziejnie:)

Gość Alter gościnnie
Justyś, wierz mi, że raczej nie chcesz wiedzieć co mi się śniło. To był sen z gatunku tych niegrzecznych i ja w nim też brałem udział ;). Autentycznie, nie bajeruję Cię teraz. Wali mi coś ostatnio na dekiel :classic_cool:.

Gość Alter gościnnie
Nie Sami nie chcę. Ale dlaczego Ty to zawsze robisz? Źle to ja się czuję, masz w tym też udział :o.

A ten murzyn Ikowy tez tam był? No to jak nie chce wiedzieć, to nie chcę. Ale napisz chociaż, czy fajnie było :P Przy okazji możesz doradzić, jak poderwać dja :)

Przestań Alter kieruj swoim życiem a nie moim mi nie pomaga ciągłe krytykowanie mej wspaniałej osoby;)

Sami wie, co robi. Zanudzić się ma?

Gość Alter gościnnie
Nie pamiętam czy Tobie Justyś było fajnie, mnie jak najbardziej :D. Tylko nie wiem dlaczego zapraszałaś do wspólnej zabawy jeszcze kogoś :P. Murzyna nie było :). Nie chcę kierować Twoim, zresztą to już Ci pisałem. To Ty w jakimś stopniu kierujesz moim, ale nie w bezpośredni sposób :o. Zawiłe sprawy, dużo pisania, a mnie się nie chce :(. Nie krytykuje Cię, tylko stwierdzam fakty. Eh, Sami, Sami.

Z Tobą musiało być fajnie, wątpisz? 😠 :P

acha Ju która ma faceta a założyła topik jak poderwać innego jest ok, a ja która bębnie na kazdym topie ze mam faceta nudziarza jestem nie ok:O coś Ty sie tak dossał fo mnie Alter,nie zaczepiam Cie nie marudzę Ci wiec...jesteś wolnym człowiekiem :P:)

Gość Alter gościnnie
"Sami wie, co robi. Zanudzić się ma?" Nie o to chodzi Justyś. Oczywiście, że nie ma i miała go już dawno odstawić w kąt. Właśnie o to chodzi, że ściemniała, między innymi mnie. A ja miałem przez moment wyrzuty, ze faktycznie Jej zależy na facecie, a ja ... O to chodzi, że Sami nie wie co robi. Ona po prostu robi, a później sie zastanawia co zrobiła :o. A mnie wkurza to, że Ją w końcu zaakceptowałem taką i mam do niej słabość. To troszkę bardziej skomplikowane niż tu napisałem.

Gość Alter gościnnie
"Z Tobą musiało być fajnie, wątpisz?" Nie wątpię :classic_cool:, ale mnie zastanawia to, że się chciałaś dzielić mną z kimś :P.

aaaa chciałeś mnie bzyknąć Alter a myślałeś ze ja tamtego kocham? oj Ty naiwniaczku:P

Gość Alter gościnnie
No, tylko do Justysi mam troszkę inny stosunek niż do Ciebie :o. Nie udawaj głupiej :(. A dosrałem się, bo przeczytałem Twoje posty i mnie zniesmaczyłaś troszkę. Nie tymi postami, a tym co mi wypisywałaś, a co jak się okazuje było kłamstwem.

Sami :D :D :D :D :D Alter, nie mów, że z Tamarcią! :D Z nią bardzo chętnie bym się każdym podzieliła. :) :)

alter kużwa ja Cie kiedyś uduszę masz jakieś ale to mi napisz w sce albo zadzwoń jak grochem o ścianę normalnie

Aha. Mnie nie chcesz bzyknąć :( Ale poradzić możesz co do podrywu, nie?

Gość Alter gościnnie
No, dzięki Sami :o. Nigdy nie wierzyłem, że kochasz kogoś. Ale wierzyłem, że nie okłamujesz mnie z tym, że faktycznie chcesz z gościem być :(. Wiesz, wiele rzeczy bym chciał, a to, że Cię bzyknąć też, to tajemnicą nie jest. No właśnie, tylko czy jeszcze chcę :o? Cos sie ze mną porobiło ostatnimi dniami, tylko w snach mi się chce bzykać :).