Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katri678

mam problem- przedstawić go rodzicom, mimo że jest...

Polecane posty

Gość katri678

mam 19 lat, i jestem z chloapkiem 5 miesiecy... studiujemy w jednym miescie, a pochodzimy z innych miast. nie przedstawilam go jeszcze rodzicom, mimo ze pare razy zapraszalam juz go, ale a tojemu a to mnie cos wypadło...przez ten czas czesto sie klocilismy, robilismy sobie na zlosc, on mnie lekcewazyl i teraz nie mam ochoty go przedstawiac rodzicom, bo nie wiem jak dlugo bedzie trwal ten zwiazek... co powinnam zrobic? zaprosic go mimo wszystko, czy po prostu coś mu ściemnić? nie chcialabym mowic mu ze nie wiem jak to z nami bedzie, bno moze jest jakas szansa by wszystko sie ustabilizowalo...

Gość amant_od_7_bolesci
A po co zapraszac go tak oficjalnie? Powiedz mu, zeby do ciebie przyszedl bo chcialabys spedzic z nim czas w domu. Wtedy rodzice beda mieli okazje go poznac a ty bedziesz miala okazje sie nim nacieszyc.

Gość a on sie tak
rwie zeby poznac twoich rodzicow i odwiedzic twoj dom rodzinny? z twojego postu to nie wynika wiec po co sciemniac? po prostu juz nie wyjdziesz z taka propzycja i tyle

Gość katri678
wlasnie chodzi o to, ze on bardzo chce przyjechac.... a ja nie mam ochoty go zapraszac, nie chce zeby zobacyzl jak mieszkam

Gość Zobacz co napisałaś ...
[nie przedstawilam go jeszcze rodzicom, mimo ze pare razy zapraszalam juz go, ale a tojemu a to mnie cos wypadło..] Dla mnie jasne, że facet nie chce poznawac twojej rodziny, na to wtg niego jest za szybko ... nie wiem dlaczego chesz wszystko robić w takim tempie ...... po co przyspieszasz, weź na wstrzymanie ....., powodzenia